معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در۴ ماهه نخست امسال ۱۰ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید و به بازار عرضه شد.
کد خبر: ۷۹۳۴۰
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰ 20 August 2015
 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در۴ ماهه نخست امسال ۱۰ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید و به بازار عرضه شد.

به گزارش تسنیم؛محمد نظرپور اظهار داشت: ۳۷۰ هزار راس دام سنگین گاو و گوساله و یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک بز و بزغاله و گوسفند در استان همدان وجود دارد.

وی افزود: ۲۳۰ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۲۴ هزار راس و ۷۴ واحد پرواربندی بره با ظرفیت ۳۰ هزار راس در استان همدان فعال است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۳۶ درصد از تولید گوشت قرمز استان همدان از دام‌های سبک گوسفند و بز و ۶۴ درصد از دام های سنگین گاو و گوساله تولید می‌شود.

نظر پور با بیان اینکه صد درصد گوشت قرمزهمدان در استان تولید می‌شود، اظهار داشت: در چهارماهه نخست امسال ۱۰ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده که از روند مطلوبی برخوردار است.

وی گفت: سالانه ۲۸ هزارو ۵۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود که حدود ۲۰ هزار تن آن به صورت مازاد به استانهای دیگر صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان میزان مصرف گوشت قرمز در استان را ۵۵ تن در روز دانست و گفت: امسال نیز به همان میزان سال گذشته گوشت قرمز در استان تولید و به بازار عرضه شده است.

نظر پور افزود: با توجه به تولید علوفه مطلوب در استان، همدان می‌تواند در زمینه پرورش دام‌های سنگین و تولید گوشت رشد بیشتری داشته باشد.

وی اظهار داشت: استان همدان ۳۷۰ هزار و ۹۴۷ راس گاو و گوساله معادل ۴.۵درصد گاو و گوساله کشور را دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان گفت: ۱۶ هزار و ۸۸۶ راس گاو اصیل معادل ۱.۷درصد گاو اصیل کشور و ۲۸۲ هزار و ۸۰ راس گاو دو رگ معادل ۶.۸ درصد گاو دو رگ کشور در استان همدان است.

نظرپور اظهارداشت: ۲۳۰واحد پرورش گوساله پرواری با ظرفیت ۲۳ هزار و ۷۷۵ راس گوساله در استان همدان فعال است.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار