معاون برنامه ریزی و عمرانی فرماندار همدان خواستار سرعت گرفتن مناسب سازی ورودی مراکز درمانی و داروخانه ها شد.
کد خبر: ۴۹۹۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۲ 20 June 2015

معاون برنامه ریزی و عمرانی فرماندار همدان بااشاره به نامناسب بودن ورودی مراکزدرمانی، داروخانه ها و ساختمان های پزشکی در همدان گفت:باید هرچه سریعتر اقدامی نسبت به مناسب سازی این اماکن صورت گیرد.

به گزارش مهر، حسین افشاری در کارگروه مناسب سازی شهرستان همدان با بیان اینکه ۱۰ درصد از هر جامعه ای را معلولین آن جامعه تشکیل می دهند، اظهار داشت: آگاه سازی و فرهنگ سازی در خصوص جامعه هدف که ۱۰ درصد جامعه هستند باید به خوبی صورت گیرد.

وی با افزودن این مطلب که همه نیازها و کمبودها در این حوزه یکساله حل نخواهد شد، گفت: دستگاه های مختلف با یک برنامه زمان بندی شده در راستای مناسب سازی اداره های خود اقدام کنند.

معاون برنامه ریزی و عمرانی فرماندار همدان با تاکید براینکه مشکلات بودجه ای نقش موثری در انجام مناسب سازی در سطح شهر دارد، عنوان کرد: خوشبختانه مناسب سازی معابر عمومی و پارک ها آغاز شده و اقدامات خوبی در این زمینه از سوی شهرداری به انجام رسیده است.

افشاری به مناسب سازی ورودی مراکز درمانی، بیمارستان ها، داروخانه ها و ساختمان های پزشکی اشاره کرد و افزود: جامعه هدف ناچار به تردد در این اماکن است و باید هر چه سریعتر اقدامی نسبت به مناسب سازی آنها صورت گیرد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به موضوع گسترش دولت الکترونیک و پورتال استانی، بیان کرد: دولت موظف به ایجاد پورتال استانی شده که میز خدمت از طریق همین پورتال راه اندازی کند تا همه شهروندان خدمات مورد نیاز خود را در داخل منزل و بدون تردد در سطح شهر دریافت کنند.

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار همدان ادامه داد: در اداراتی چون ثبت احوال، آموزش و پرورش نواحی یک و دو، شرکت گاز، کتابخانه عمومی شهر و برخی مکان های دیگر هنوز مناسب سازی لازم ایجاد نشده است.

افشاری باافزودن این مطلب که ارگان های مختلف باید نسبت به بودجه قابل تحقق به منظور مناسب سازی پیشنهادات خود را ارائه دهند تا این امر هرچه زودتر پیگیری شود، گفت: امور برق، امور مشترکین، اداره پست، مخابرات، بنیاد مسکن، صنعت و معدن، هلال احمر، دانشگاه های همدان، اداره اوقاف، آب و فاضلاب و چند ارگان دیگر نسبت به مناسب سازی اقدام کرده اند.

مسئول دفتر فنی دبیرخانه مناسب سازی استان همدان نیز بابیان اینکه مناسب سازی صرفا برای معلولین و جانبازان نیست، اظهار داشت: مناسب سازی برای افرادی که به طور دائم و یا موقت از توان کمتری برای حرکت دادن اعضای بدن خود نسبت به سایرین برخوردارند تعریف شده و سالمندان، افراد نابینا و زنان باردار نیز جزو آنان هستند.

عبدالحسین نوری با اعلام اینکه مناسب سازی در چهار حوزه پیگیری می شود، گفت: فضای فیزیکی ساختمان های دولتی، شریان های اصلی از جمله پیاده روها، ساختمان هایی با کاربری عمومی مانند پاساژها و ساختمان ها و منازل شخصی از قبیل حوزه های تعریف شده در مناسب سازی است.

وی با بیان اینکه در سال جدید تنها پنج درصد ادارات مناسب سازی شده است، افزود: ۳۰ درصد اداره ها دارای مناسب سازی ناقصی هستند.

مسئول دفتر فنی دبیرخانه مناسب سازی استان همدان به بیشترین تردد افراد معلول در چند خیابان خاص اشاره و عنوان کرد: مکاتباتی با معاونت عمرانی و برنامه ریزی استانداری صورت گرفته تا بودجه مناسب سازی نیز در بودجه های سال گنجانده شود.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار