معاون بهبود تولیدات دامی استان همدان گفت: استان همدان یکی از استان های خود کفا در تولید گوشت قرمزاست وسالانه بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید می شود.
کد خبر: ۱۵۹۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰ 07 January 2016

معاون بهبود تولیدات دامی استان همدان گفت: استان همدان یکی از استان های خود کفا در تولید گوشت قرمزاست وسالانه بیش از 28 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید می شود.

به گزارش تابناک همدان ؛ محمد نظر پور با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون 21 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید شده است افزود: استان همدان 3.7 دهم درصد از تولیدات کشور را به خود اختصاص داده و رتبه دهم کشور را داراست.

وی افزود: در استان همدان 370 هزار راس گاو و گوساله ، یک میلیون و 300 هزار راس بز و بزغاله و یک میلیون و 400 هزار راس گوسفند در استان وجود دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی استان با اشاره به اینکه 100 درصد از گوشت قرمز مورد نیاز همدان در استان تولید می شود ادامه داد: 230 واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت 24 هزار راس و 74 واحد پرواربندی بره با ظرفیت 30 هزار راس تولید گوشت قرمز در استان فعال هستند.

مصرف سالانه گوشت قرمز در استان همدان 20 هزار تن است و سرانه مصرف هر فرد 11 کیلوگرم می باشد.


منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار