مردم همدان به واسطه مشکلات متعددی مانند بیکاری، شرایط اقتصادی و معیشتی نامناسب، نبود کارخانجات، ضعف کشاورزی و صنعت مدام به دنبال امور اجرایی از نمایندگان مجلس هستند.
کد خبر: ۱۴۹۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۸ 22 December 2015

مردم همدان به واسطه مشکلات متعددی مانند بیکاری، شرایط اقتصادی و معیشتی نامناسب، نبود کارخانجات، ضعف کشاورزی و صنعت مدام به دنبال امور اجرایی از نمایندگان مجلس هستند.

به گزارش فارس ، ثبت نام برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی آغاز شده است و تاکنون بر اساس اعلام ستاد انتخابات افرادی برای حضور در انتخابات شرکت کرده‌اند.

امسال با وجود گمانه‌زنی و اخبار غیر رسمی که در شبکههای اجتماعی مختلف منتشر می‌شود گویا افراد بسیاری قصد ورود به صحنه رقابت انتخابات را دارند.

استان همدان دارای 9 نماینده در مجلس شورای اسلامی و دو نماینده در مجلس خبرگان رهبری است.

در استان همدان هفت حوزه انتخابیه وجود دارد که حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ دارای یک نماینده است و با توجه به گستردگی شهرستان کبودراهنگ همواره از سوی مردم و مسئولان استان جدا شدن این دو شهرستان و تفکیک آنها به عنوان یکی از مطالبات جدی مطرح شده و این طرح در مجلس مسکوت مانده است.

فضای دوقطبی سیاسی در بسیاری از شهرستانهای استان همدان به وضوح دیده میشود و در دوره نهم با ورود برخی چهرههای جدید این فضا تقریباً شکسته شد.

در استان همدان مردم به واسطه مشکلات متعددی مانند بیکاری، شرایط اقتصادی و معیشتی نامناسب، نبود کارخانجات، ضعف کشاورزی و صنعت مدام به دنبال امور اجرایی از نمایندگان مجلس هستند و نمایندگان نیز با توجه به فراوانی مشکلات و درخواست‌های مردم با برگزاری جلسات مختلف که جنبه تبلیغاتی دارد قول‌هایی برای رفع مشکلات به مردم می‌دهند.

در اکثر انتخابات دورههای مجلس در حوزههای انتخابیه همدان به طور معمول جناحهای مختلف سیاسی حضور داشتهاند و این حضور دقیقاً نشانگر آزادی بیان و اندیشه در چارچوب جمهوری اسلامی ایران است.

در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی گویا بسیاری از افراد خود را متخصص پنداشته و وارد این گود شده‌اند و برخی نیز بنابر گفته خود احساس تکلیف کردهاند و در عرصه انتخابات ورود پیدا کردهاند.

حال با توجه به این مهم و لیستهای مختلفی که هر روزه در شبکههای اجتماعی مختلف منتشر میشود و خبر از حضور افراد مختلفی را میدهد باید به این مهم اشاره کرد که با این شکل لیست و افراد مختلف به نظر میرسد شأن فضای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی رعایت نمی‌شود.

مجلس شورای اسلامی بر اساس فرموده حضرت امام (ره) در رأس امور است، مجلس شورای اسلامی جایگاه افراد نخبه و متخصص است و این مهم باید به طور دقیق در جامعه تبیین شود.

در استان همدان از روز ابتدای ثبت نام تاکنون هیچ یک از نمایندگان فعلی شهرستان‌های استان در مجلس شورای اسلامی برای حضور در عرصه انتخابات ثبت نام نکرده‌اند.

بر اساس شنیده‌ها گویا برخی از نماینده‌های فعلی استان همدان قرار است از حوزه انتخابیه تهران وارد رقابت انتخاباتی شوند و این مهم هنوز به طور دقیق مشخص نیست.

در برخی از شهرستان‌های استان همدان لیستی شامل 30 تا 40 نفر برای حضور در رقابت انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شده و در بین مردم دست به دست می‌شود اما با همه این گمانه‌زنی‌ها و شایدها باید تا روز آخر ثبت نام منتظر ماند و دید که چه کسی برای حضور در رقابت انتخاباتی مجلس شورای اسلامی ثبت نام می کند.

بر اساس اعلام رئیس ستاد انتخابات استان همدان تاکنون تعداد 37 نفر برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرده‌اند.

هر چند رئیس ستاد انتخابات تعداد ثبت نام‌ها را به تفکیک حوزه‌های انتخابیه عنوان نکرده است.

تا دیروز از حوزه انتخابیه همدان و فامنین 10 نفر، اسدآباد سه نفر، از حوزه تویسرکان سه نفر، ملایر هشت نفر، نهاوند سه نفر، بهار و کبودراهنگ 6 نفر و از حوزه انتخابیه رزن چهار نفر برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرده‌اند.

در بین ثبت نام کنندگان برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی خانم هم دیده می‌شود و برخی از مدیران اسبق استان نیز برای حضور در انتخابات مجلس ثبت نام کرده اند.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار