کد خبر: ۸۹۱۷۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵ 25 August 2020

 

کاهش رطوبت شلتوک برنج با استفاده از روش هوا خشک در مزارع تولید بذر برنج در گیلان

 

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

 

 

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان از خشک نمودن بذر پس از خریدشلتوک برنج پیمانکاران تولید بذرطرف قرارداد شرکت خدمات گیلان خبر داد.

محمدی با بیان اینکه خشک کردن بذرها که توسط کمباین های مخصوص برداشت برنج با رطوبت بالای18 درصد صورت میگیرد علاوه بر سیستم های خشک کن الکتریکی دوار که با تنظیم اطلاعات در pc میزان دما و رطوبت را مشخص می کنند با رعایت الزامات حفاظت از جنین و بذری بودن محصول اما مرسوم ترین و پرکاربردترین روش "هوا خشک" نمودن است و باعنایت به مساعد بودن آب و هوا این مهم در حال اجرا می باشد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار