کد خبر: ۲۴۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱ 18 April 2015

رییس دانشگاه  علوم پزشکی تبریز بر ضرورت استفاده از ظرفیت گروه های مردم نهاد در حوزه ایمنی غذایی تاکید کرد.

 به گزارش خبرنگارتابناک تبریز ، محمدحسین صومی در جلسه تدوین برنامه عملیاتی درحوزه امنیت غذایی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت NGO ها درحوزه ایمنی غذا وعدم کاهلی در پیگیری روند از سوی متولیان این امر ضروری است.

وی از تشدید نظارت دانشگاه در تولید پنج محصول اساسی سبد غذایی مردم در سال جاری خبرداد و گفت : درتلاش هستیم تا در خصوص کلیه مواد غذایی استان اطمینان قطعی بر سلامت آن حاصل شود.

 صومی بر لزوم رعایت موارد امنیت غذایی در شهرستان ها  تاکید  کرد و خواستار ارائه برنامه ایمنی غذا که در سند تدبیروتوسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، از جهاد کشاورزی شد.

مدیر کل دامپزشکی استان نیز در این نشست  اظهار کرد: 450 واحد مرغداری مجاز در استان وجود دارد و به جد پیگیر مسائل بهداشتی هستیم .

امیر حسین بهداد ادامه داد: کارشناسان این سازمان نظارت دقیق برسلامت گوشت های دامی بالاخص ذبح مرغ قبل و بعد از کشتار دارند و پیگیری های جدی نیز در این زمینه انجام می شود.

وی گفت: آذربایجان شرقی اولین استانی است که دارای کدرهگیری بر روری محصولات طیور است واین کد رهگیری به سامانه ای متصل است که اطلاعات لازم را به مشتری ارائه می دهد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار