مسئولین به فکر چاره باشند؛
تقریبا" کمتر هفته ای شده که خبر از از تصادف و مرگ و میر در جاده کیاسر ساری نشنویم.جاده ای که این روزها لقب قتل گاه به خود گرفته است.جاده ای که باید در مسیر فراهم کردن رفاه و آسایش مردم جهت ایاب ذهاب قرار گیرد امروزه تبدیل ...
کد خبر: ۱۷۱۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰ 29 March 2015
تقریبا" کمتر هفته ای شده که خبر از از تصادف و مرگ و میر در جاده کیاسر ساری نشنویم.جاده ای که این روزها لقب قتل گاه به خود گرفته است.
به گزارش تابناک مازندران جاده ساری-  کیاس-  سمنان که راه ارتباطی استان مازندران به استان های شرقی و جنوبی کشور می باشد متاسفانه در بدو امر به صورت یک جاده اصلی ارتباطی بین استان ها و ترانزیتی دیده نشده  است به همین دلیل  این جاده بسیار باریک و پر پیچ خم و غیر استاندارد ساخته شده است.
طول جاده از ساری تا دوراهی دامغان، سمنان، کیاسر در حدود ۱۳۰ کیلومتر است و در ایام تعصیل و تابستان، بار سنگین ترافیک جاده های هراز، فیروزکوه و مشهد بر گرده این جاده سنگینی می کند.


جاده ای که باید در مسیر فراهم کردن رفاه  و آسایش مردم جهت  ایاب ذهاب قرار گیرد امروزه تبدیل به مصیبتی برای مردم منطقه شده که در ایام سال شاهد جان باختن عزیزان خود در این جاده بسیار خطرناک می باشند.
البته دلایل گوناگونی را می توان برای حجم زیاد تصادفات در این جاده در نظر گرفت اما به اعتقاد کارشناسان امر مهمترین دلایل این مساله غیرمهندسی بودن جاده،وجود زیبایی طبیعی اطراف جاده و مراجعه مردم برای استفاده از مواهب الهی،شیب غیراستاندارد جاده،ناآشنا بودن رانندگان به جاده،نداشتن علایم راهنما کنار جاده ای،رها شدن دام در کنار جاده،رانش جاده،حضور کمرنگ پلیس راه،فرهنگ غلط رانندگی،نداشتن راه فرار در حاشیه جاده و...می باشد.



فرمانده نیروی انتظامی استان مازندران روز گذشته در حاشیه آیین آغاز به‌کار پلیس محله در مرکز مازندران در جمع خبرنگاران در مورد جاده کیاسر ساری گفت: محور ساری- سمنان در ایام نوروز بیشترین فوتی ناشی از تصادفات را داشته و جاده کیاسر تبدیل به قتل‌گاه شد.
سردار جعفری نسب ادامه داد: جاده کیاسر به لحاظ کوهستانی، کم عرض بودن و وجود معادن زیاد سبب شد تا خودروهای سنگین تردد کرده و تصادفات زیادی را در این محور داشته باشیم.
در این بین نباید این نکته را فراموش کرد انتقال زباله شهرستان ساری برای دپو و دفن به منطقه ای در مرز استان مازندران و سمنان که در طول مسیر سربالایی، شیرابه های زباله در سطح جاده تخلیه می شود و با توجه به مه گیر و بارندگی مداوم منطقه، سطح جاده بسیار لغزنده بوده یکی از عوامل تشدید کننده تصادفاتو مرگ و میر مردم مظلوم این منطقه است.
علی ایحال انتظار می رود مدیران دستگاههای اجرایی به جای انداختن تقصیر این مساله به زمین دیگران به فکر تدبیر بوده و برای نجات مردم منطقه کاری کرده تا اینچنین شاهد مرگ و میر در قتل گاه مازندران نباشیم.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
شاهرخ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
حیف وحسر بسیار جاده ای ارزشمند وکار راه انداز وزیبایی های بینظیر ولی اصلا هیچ استانداردی رعایت نشده ,منم تقاضا دارم از بزرگان مربوطه حتما وضربتی حداقل اندکی به این جاده برسن ,پیچها ,خط کشی ,علاعم ,چراغها ,شبرنگها , تابلوها ,کنده کاریها ,هشدارها ,لطفا ,لطفا لطفا اقدام کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۴
سریع پیگیری کنید....جان انسانها ارزشمنده...موفق باشید....
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۰
بدترین جاده ای که به عمرم دیدم
هیچوقت نمیرم دیگه بهش
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۴
البته وزارت راه یا متولیان راهداری استان سمنان ومازندران میتوانن جهت کاهش بار ترافیک از جاده کیاسر نسبت به تسریع در بازگشایی جاده گلوگاه به دامغان بکاهند ،چون خیلی از مردم میتوانند از این جاده ترددکنن بشرط اینکه مسیر 7کیلومتری آن که البته از کاهلی راه وترابری استان که در حوزه استحفاظی مازندران در مسیر سرخگویره می باشد اهل نکا هستم وبرای تردد در ایام تابستان به ظزره ودامغان سفر میکنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۱
جاده رو خواهشا ایمن کنید، هر کار لازمه... تشکر
یاسر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
شهر کیاسر منطقه دو دانگه وچهاردانگه در این مسیر قرار دارند ومتاسفانه زباله ساری از این مسیر به منطقه گهویچاله برده میشود که مخاطرات را چند برابر میکند
جاده کوهستانی باید دو برابر جاده های معمولی مدیریت شود ولی کو گوش شنوا
زیبایی های خاصی دارد که میتواند تبدیل به فرصت شود
عرض کم جاده -مه گرفتگی -شیرابه زباله ساری-معایب این جاده هستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
بدترین جاده بود که تو عمرم دیدم .دیده نمیرم .جاده باریک و کم عرض .تصادفات خطرناک....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۴
جاده که نیست مکانی برای خودکشی محسوب میشه. شاید بشه لقب خطرناکترین جاده ایران رو بهش بدیم! هر 50متر باید بپیچی!!!
روح الله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۹
به خاطر خدا از این جاده نرین بد ترین جاده حهان
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار