تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی ویژه ایام نوروز در استان فارس در حال اجرا است.
کد خبر: ۷۲۷۳۴۳
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 21 March 2019

تابناک فارس به نقل از صدا وسیما: مدیرکل دامپزشکی استان فارس گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای تامین فرآورده‌های خام دامی و ورود میهمانان و مسافران نورزی و نقش نظارت‌های بهداشتی در تأمین امنیت غذایی مردم، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۷ فروردین ادامه دارد.طرح نوروزی کنترل و نظارت بر توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرکل دامپزشکی استان فارس گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای تامین فرآورده‌های خام دامی و ورود میهمانان و مسافران نورزی و نقش نظارت‌های بهداشتی در تأمین امنیت غذایی مردم، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۷ فروردین ادامه دارد.
یعقوب مهندس با بیان اینکه ۴۲ گروه ثابت و سیار بازرسی بهداشتی را انجام می دهند، افزود: از ابتدای امسال، بیش از ۹۶ هزار و ۵۵۰ مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح استان انجام شده و ۳۸۷ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شده است.وی تصریح کرد: بر اساس این بازرسی‌ها نزدیک به ۱۹۳ تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و تاریخ منقضی ضبط و معدوم سازی شده است.مهندس بیان کرد: شهروندان مواد خام دامی مورد نیاز اعم از گوشت، مرغ و ماهی را از مراکز معتبر مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در هنگام خرید به مهر و لیبل دامپزشکی برروی لاشه‌ها توجه کنند.وی گفت: شهروندان می توانند هر گونه تخلف بهداشتی در فرآورده‌های خام دامی را با شماره تلفن پیامگیر ۱۵۱۲ و شماره سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۷۹۲ گزارش نمایند دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار