ناصر ضیغمی اظهار کرد: در شرایط وقوع شرجی نگرانی از بروز موارد بیماریهای اسهالی بیشتر میشود زیرا در شرایط وقوع شرجی نیز همانند دمای بالا زمینه بروز بیماریهای اسهالی بیشتر میشود.
معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان گفت: بیماریهای اسهالی از میکروارگانیسمها (عوامل میکروبی) ناشی میشوند و هر جا که آلودگی آب آشامیدنی و مواد غذایی وجود داشته باشد، احتمال بروز بیماری اسهالی وجود دارد.
ضیغمی بیان کرد: زمانی که گرما توام با افزایش رطوبت باشد، احتمال اینکه میکروارگانیسمها در مواد غذایی فسادپذیر رشد کنند بیشتر میشود و در پی آن احتمال طغیان بیماریهای اسهالی وجود دارد.
منبع: ایسنا