عبدالله یوسفی امروز در گفتوگو با خبرنگاران در بجنورد، با بیان اینکه خراسان شمالی از قطبهای مهم تولید گوشت قرمز در کشور به شمار میرود، اظهار داشت: در سه ماه نخست امسال 5 هزار و 450 تن گوشت قرمز در این استان تولید شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: بخشی از این تولیدات در استان مصرف شده و بخشی دیگر هم برای مصرف به خارج از استان انتقال یافته است.
وی بیان داشت: خراسان شمالی دارای 204 واحد گاوداری صنعتی و 146 واحد صنعتی پرورش دام سبک و جمعیت دامی استان برابر 3.6 میلیون واحد است.
یوسفی بیان داشت: توزیع کنسانتره بین واحدهای دامی خراسان شمالی و معرفی برای دریافت تسهیلات از جمله اقدامات حمایتی این سازمان از فعالان این بخش بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی همچنین با اشاره به میزان تولید شیر در استان طی امسال تصریح کرد: 46 هزار و 374 تن شیر نیز توسط فعالان این بخش تولید شده است.
وی تصریح کرد: شیرهای تولیدی در استان توسط مراکز خرید شیر جمعآوری شده که بخشی از آن به مصرف استان و واحدهای تولیدی رسیده است.
یوسفی گفت: با توجه به توان بالای استان در تولید شیر بخشی از شیر تولیدی هم به خارج از استان انتقال یافته است.
کشاورزی بهعنوان اولویت توسعه خراسان شمالی هدفگذاری شده است.