یک هم استانی رئیس مجمع جهانی شیعه شناسی شد +عکس

کد خبر: ۲۱۴۸۰۲
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰ 19 April 2016
اعضای مجمع عمومی مجمع جهانی شیعه شناسی، آیت پیمان را به عنوان رئیس جدید این مرکز انتخاب کردند.

به گزارش بویر نیوز، دبیرخانه دین پژوهان کشور در پی شهادت جانباز سرافراز حجت الاسلام علی انصاری نیا رئیس مجمع جهانی شیعه شناسی، مجمع عمومی این مرکز دینی مرکب از ۳۰ نفر از شخصیت های علمی برجسته حقوقی و حقیقی در جلسه فوق العاده مجمع به اتفاق آراء، آیت پیمان دبیر شورای دین پژوهان کشور را به عنوان رئیس جدید مجمع جهانی شیعه شناسی انتخاب کردند.

2053114

وی قبلاً نیز عضو هیئت موسس و هیئت مدیره این مجمع علمی و پژوهشی بوده است که در سال ۱۳۷۷ در قم تاسیس شد و فعالیت های علمی و پژوهشی و تبلیغی، ترویجی موثری را مطابق اهداف اساسنامه مصوب انجام داده است. همچنین در این مجمع حجت الاسلام سیدعلی عماد معاون پژوهشی حوزه علمیه نیز به عنوان عضو هیئت موسس جایگزین استاد شهید انصاری نیا شدند.

پیمان، با بیان اهداف و برنامه های مجمع جهانی شیعه شناسی اهم طرح ها و چشم انداز آینده این مجمع علمی را برشمرد و گفت: مهمترین طرح ها و برنامه های در دستور کار مجمع شامل طرح بزرگ منشور جهانی تشیع در جهت تبیین اصول عقاید، مسلمات و آرمان های پیوسته به منبع علوم الهی و وحیانی شیعه و تبیین تفکر و اندیشه مکتب تشیع به عنوان اسلام ناب محمدی است.

به گفته پیمان، برگزاری همایش بین المللی شیعه شناسی و ژئوپلتیک شیعه، حمایت و همکاری با مستبصرین (شیعه شدگان) علمی و دانشگاهی و چاپ بیش از ۵۰ عنوان کتاب جدید تخصصی در گرایش های مختلف شیعه شناسی و تلاش جهت تلخیص و ترجمه آنان، توسعه فعالیت های نشر و تبلیغ و ترویج علوم اسلامی بصورت مجازی در پایگاه های اینترنتی و شبکه های مجازی از دیگر برنامه های این مجمع است.
رئیس مجمع جهانی شیعه شناسی افزود: طرح تفسیر آیات ولایت در قرآن و دفاع از حقانیت مکتب اهل بیت با براهین و ادله قرآنی و طرح بزرگ ثقلین و بیان علل تفکیک ثقلین نزد عامه نیز به عنوان برنامه های دیگر این مجمع است.

وی درباره چشم انداز توسعه اهداف مجمع جهانی شیعه شناسی گفت: طرح های کاربردی و تاثیر گذار و اولویت داری که در مجمع تهیه و تنظیم و تدوین شده، در صورت تامین اعتبار لازم و حمایت های مراکز علمی و دینی اجرایی خواهد شد. پیمان، از تدوین دایره المعارف هایی همچون مشاهیر و فرهنگ و تمدن اسلامی شیعی در جهت ثبت و حفظ میراث بزرگ دانشمندان، مولفان، نویسندگان و هنرمندان شیعه و استفاده به عنوان برنامه های این مجمع یاد کرد.

وی افزود: گسترش رشته های علمی و کرسی های شیعه شناسی در داخل و خارج کشور، تالیف طرح بزرگ ژئوپولتیک تشیع و تدوین دکترین و منشور جهانی برای معرفی و تبلیغ علمی مکتب بزرگ تشیع در سطح فرا ملی و جهانی، مستلزم پیوستگی و همبستگی و همکاری مراکز موجود در بحث شیعه شناسی تحت رعایت و اشراف مراجع عظام شیعه است.

پیمان اظهار امیدواری کرد تا مجمع جهانی شیعه شناسی بتواند زمینه های این همکاری ها را با حفظ سیاست وحدت و تقریب مذاهب اسلامی و با اعتقاد به تعامل و همکاری ادیان و مذاهب و همسوئی با مراکز حوزوی و نهادهای ذیربط فراهم سازد.

حجت الاسلام علی انصاری نیا در خرداد ۱۳۴۶ در روستای ده شیخ شهرستان بویراحمد استان کهگیلویه و بویراحمد متولد شد، پس از تحصیلات متوسطه وارد حوزه علمیه قم شد و با کسب مدارج علمی به عنوان جوان ترین استاد دروس عالی حوزه علمیه قم به تدریس پرداخت.
وی علاوه بر فعالیت های اجتماعی و سیاسی در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، با آغاز تجاوز رژیم بعث عراق در گروهان طلاب به جبهه های جنگ رفت و پس از ماه ها خدمت صادقانه به مقام جانبازی نائل شد.

کرسی شیعه شناسی در حوزه علمیه قم و پایگاه اطلاع رسانی شیعه شناسی به همت انصاری نیا ایجاد شد و آثار متعددی را درباره شیعه شناسی تالیف کرد. وی یازدهم تیر ماه سال گذشته پس از سال‌ها رنج ناشی از مصدومیت شیمیایی مصادف با پانزدهم ماه مبارک رمضان به لقاء الله پیوست.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار