تابناک فارس به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی: سید عبداله جزایری هدف از این سفر یکروزه را بررسی ظرفیت فرآوری انار و نیاز شهرستان به سردخانه بالای صفر و سرمایهگذاری در این زمینه عنوانکرد.
به گفته مسئول صنایع تبدیلی، غذایی و سوخت مدیریت جهادکشاورزی نیریز؛ جزایری در بازدید از شرکت فرآوردههای گوشتی زمهریر نیریزان فارس بر افزایش ظرفیت این کارخانه در قالب طرح توسعه برای تولید محصولاتی چون همبر، سوسیس و کالباس تأکیدکرد.
مریم نقیبینژاد ابرازکرد: با توجه به وسعت باغهای انار و رتبه اول نیریز در تولید انار استان فارس، سرمایهگذاری جدید یا افزایش ظرفیت این کارخانه ضروری است.
او افزود: از دیگر نیازهای شهرستان سردخانه میباشد که در حال حاضر تنها سردخانه نیریز با ظرفیت 2000 تن در حال فعالیت است.
این کارشناس مسئول خاطر نشان کرد: ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی یکی از مهمترین حلقههای تولید بخش کشاورزی است که در صورت توجه ویژه به آن و هدایت محصولات تولیدی به سمت صنایع تبدیلی، توسعه پایدار این بخش را بهدنبال خواهد داشت.