معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:

شرکت‌های ایرانی کیت‌ تشخیص کرونا صادر می‌کنند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در بوشهر گفت: شرکت‌های ایرانی تایید‌های لازم را برای صدور کیت‌های تشخیص کرونا به ۸ کشور جهان دریافت کرده اند.
کد خبر: ۸۵۲۲۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳ 19 May 2020

شرکت‌های ایرانی کیت‌ تشخیص کرونا صادر می‌کنند

به گزارش تابناک سمنان: سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در سفر یک روزه به بوشهر، گفت: شرکت‌های دانش بنیان در مقابله و مبارزه با کرونا موفق عمل کردند به طوری که از نخستین روز‌های گسترش این بیمای با تامین تجهیزات مورد نیاز، چون ماسک، دستگاه ونتیلاتور، پوشش‌های حفاظتی از کادر درمانی و تجهیزات بیمارستانی نیازی به واردات نداشتیم.

او افزود: شرکت‌های ایرانی با دریافت تایید‌های لازم برای صدور کیت‌های تشخیص کرونا، تولید انبوه برای صدور به ۸ کشور جهان  را آغاز کرده اند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه روزانه یک میلیون کیت سلولوژی به خارج از کشور صادر می‌شود ، عنوان کرد: ماهانه یک و نیم میلیون کیت تشخیص پی سی آر نیز در داخل تولید می‌شود که هم در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد و هم صادر می‌شود.

ستاری گفت:  امید است در حوزه دارو تولید واکسن کرونا هم بتوانیم به موفقیت‌هایی دست یابیم.

او افزود: برای تحقق شعار جهش تولید و عمل به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی در بهره گیری حداکثری از تولید داخل، برنامه‌های مفصلی در شرکت‌های دانش بنیان به ویژه در زنجیره‌های تولید طراحی شده است.

آخرین اخبار