تابناک فارس به نقل از فارس: کارشناس مسوول بهداشت محیط این مرکز ضمن تقدیر از تلاش بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط برای ارتقای سلامت عمومی گفت: در سه ماه پاییز امسال با دستور مقام قضایی از فعالیت 20 واحد صنفی شامل سه کارگاه تولید لبنیات و بستنی، سه کافی شاپ، چهار رستوران و بیرون بر، سه ساندویچ فروشی، دو سفره خانه، یک آشپزخانه، یک کارگاه قنادی، دو نانوایی و یک مرغ فروشی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و توجه نکردن به اخطارهای بازرسان بهداشتی، جلوگیری شد.
مهندس مسعود قنبریان از متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خواست تا نسبت به رعایت ضوابط بهداشتی اهتمام بیشتری ورزیده و با بازرسان بهداشت محیط همکاری لازم را داشته باشند.
وی توصیه کرد: شهروندان از خرید مواد غذایی از محل های غیرمجاز خودداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به کارشناسان سامانه تلفنی 190 گزارش دهند تا در سریع ترین زمان پیگیری و اقدامات قانونی انجام شود.