به گزارش تابناک قزوین،دکتر مرتضی یعقوبی،رئیس اداره دامپزشکی آبیک عنوان : متعاقب نظارت مستمر بازرسین بهداشتی اداره دامپزشکی آبیک از مراکز تولید فرآورده های خام دامی محموله ای به وزن تقریبی300 کیلوگرم گوشت قرمز مشکوک به فساد، کشف و پس از نمونه گیری و انجام آزمایش لازم، فساد آن محرز شد که پس از تنظیم صورت جلسه وانجام اقدامات قانونی گوشت های فاسد را بر اساس ضوابط بهداشتی معدوم سازی کردند.
یعقوبی توصیه کرد: گوشت مورد نیاز خود را صرفاً از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و برچسب الصاقی روی لاشه که نشان دهنده نوع دام، جنسیت، تاریخ تولید و انقضاء گوشت است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی توسط متصدیان عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را از طریق شماره 4 رقمی 1512 و یا سامانه پیامکی50001512 به دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
لازم به ذکر است گوشت تازه گوساله پس از خروج از کشتارگاه 7 روز در دمای 2تا 4 درجه و گوشت منجمد گوساله تا یکسال در دمای منفی 18 درجه قابلیت مصرف دارند .