حکایت گیت برره‌ای ورودی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس که می‌گه پول زور وده؛

خدمات‌رسانی یا اخاذی‌عمومی کدام را باور کنیم ؟ !

خدمات‌رسانی یا اخاذی‌عمومی کدام را باور کنیم ؟ ! چرا موقعیت گیت ورودی به درب پارکینگ تغییر پیدا نمی‌کند چرا محل قرارگیری این گیت نباید به گونه‌ای باشد که امکان تخلیه مسافر و یا حرکت به سمت بخش بارنامه و ... مشمول هزینه برای مردم شود ضمن اینکه پارکینگ نیز تعریف مشخصی دارد که باید محلی دارای سقف باشد.
کد خبر: ۷۴۵۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰ 17 May 2019

به گزارش تابناک هرمزگان، مراجعین محترم به فرودگاه بین‌المللی بندرعباس در بدو ورود باید از گیت ورودی کارت مخصوص دریافت و به هنگام خروج 1300 تومان تحت عنوان پول پارکینگ (که هیچگونه شباهتی به پارکینگ ندارد) پرداخت کنند! به واقع عوارض ورود و خروج دریافت می‌کنند آیا این موضوع جای بررسی از سوی استانداری و تعزیرات و دستگاه قضایی ندارد ؟!

دیدگاه مدیریتی فرودگاه بدین شکل است که دارد سالیان متمادی حتّی اگر یک دقیقه هم اتومبیل مسافران یا همراهان مسافر در پارکینگ نبوده باشد و یا وارد آن محوطه نشده باشید هزینه‌ای از شما دریافت می‌کند! یعنی اگر مسافری داشته باشید و بخواهید وی را مشایعه و سی‌ثانیه هم وارد محوطه شوید باید پول پرداخت کنید!
واقعاً چنین قانون منصفانه‌ای در کجای دنیا و کدام استان ایران وجود دارد؟
این در حالیست که هیچگونه مسئولیتی در قبال اتومبیل شما نخواهند داشت پس بابت چه چیزی پول دریافت می‌کنند؟
چه کاسه‌ای زیر نیم کاسه مسئولین محترم است که توجّه و رسیدگی نمی‌کنند ؟
کدام قانون گفته که برای دقایق کوتاه جهت پیاده یا سوار کردن مسافر وارد فرودگاه بین‌المللی یک شهری (بندرعباس) می‌شوید، باید هزینه پارکینگ پرداخت کنید؟ معلوم نیست پولهای بی‌حسابی که تا به امروز از مردم گرفته شده را چه کسی پاسخگو است؟
چرا موقعیت گیت ورودی به درب پارکینگ تغییر پیدا نمی‌کند چرا محل قرارگیری گیت نباید به گونه‌ای باشد که امکان تخلیه مسافر و یا حرکت به سمت بخش بارنامه و ... مشمول هزینه برای مردم شود! ضمن اینکه پارکینگ نیز تعریف مشخصی دارد که باید محلی دارای سقف باشد.

خدمات‌رسانی یا اخاذی‌عمومی کدام را باور کنیم ؟ !
خدمات‌رسانی یا اخاذی‌عمومی کدام را باور کنیم ؟ !
 
ورودی سرگردنه فرودگاه جهت دریافت پول
 
 
خدمات‌رسانی یا اخاذی‌عمومی کدام را باور کنیم ؟ !
 قید نشده است از چه زمانی بیشتر باید پول پرداخت شود و از همه بابت هیچ پول دریافت می‌کنند


انتهای پیام/*

آخرین اخبار