به گزارش تابناک یزد، ایران به اندازه 10 کشور اروپایی ضایعات غذایی دارد.معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در کانال تلگرامی خود در راستای انتشار عکسی، نوشت: ما ایرانیها چقدر غذا دور میریزیم؟ با هر دورریز، چه مقدار از ذخایر آب و خاک کشور که مصرف تهیه این غذا شده ، هدر می رود؟ چه مقدار صدمه به طبیعت به خاطر پسماند این غذاها وارد میشود؟ایران از جمله کشورهایی است که هرساله درصد بالایی از مواد غذایی تولیدی را به هدر میدهد.
برآوردهای فائو نشان میدهد، هر روز به ازای هر نفر، ۱۳۴ کیلو کالری غذا در ایران به هدر میرود.همچنین گزارشهای غیررسمی حاکی از آن است که ۳۵ درصد محصولات کشاورزی تولیدی در ایران به هدر میرود، یعنی از ۱۰۰ میلیون تن محصول کشاورزی تولیدی در کشور، ۳۵ میلیون تن در سال دور ریخته میشود، این رقم می تواند معادل غذای میلیونها انسان است