دادستانی کبودرآهنگ به مدیران اجرایی هشدار داد/ اعلام جرم علیه رئیس جهاد کشاورزی به‌دلیل «ترک فعل»

گروه استان‌ها - دادستانی عمومی و انقلاب کبودرآهنگ در راستای صیانت از اراضی زراعی و برخورد با زمین‌خواری، علیه رئیس جهاد کشاورزی این شهرستان به اتهام «ترک فعل» اعلام جرم کرد.
کد خبر: ۱۲۲۷۱۴۳
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۱ 28 July 2026

دادستانی کبودرآهنگ به مدیران اجرایی هشدار داد/ اعلام جرم علیه رئیس جهاد کشاورزی به‌دلیل «ترک فعل»

به گزارش خبرنگار تابناک در استان همدان، «علی نادری اصل» دادستانی کبودرآهنگ در اقدامی قاطع با ورود به پرونده ساخت‌وسازهای غیرمجاز در محدوده «بلوار امام رضا (ع)» و «خیابان شیرین‌سو»، مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان را به دلیل قصور در نظارت و انجام وظایف قانونی، هدف پیگرد قضایی قرار داد.

نبرد قضایی با «ترک فعل» مدیران

بر اساس اطلاعات واصله، این اقدام پس از احراز عدم نظارت کافی و مسامحه در مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز صورت گرفته است. دادستان کبودرآهنگ با تأکید بر اینکه «امنیت غذایی» و «حفظ بستر تولید» خط قرمز دستگاه قضا محسوب می‌شود، اعلام کرد که پرونده به‌دلیل رعایت صلاحیت‌های قانونی و بر مبنای ماده ۳۰۸ قانون آیین دادرسی کیفری، جهت رسیدگی ویژه به دادسرای مرکز استان همدان ارجاع شده است.

این رویکرد دادستانی نشان‌دهنده تغییر استراتژی دستگاه قضا از «برخورد با معلول» (تخریب بنا) به سمت «برخورد با علت» (توبیخ و محاکمه مدیران خاطی) است.

هشدار دادستانی کبودرآهنگ به مدیران اجرایی؛ اعلام جرم علیه رئیس جهاد کشاورزی به‌دلیل «ترک فعل»

اولتیماتوم به زمین‌خواران؛ تیغ قانون در انتظار ساخت‌وسازهای غیرمجاز

دادستانی کبودرآهنگ در پیامی صریح خطاب به متخلفان حوزه اراضی اعلام کرد: «پیگرد مدیران، تنها یک سوی برخورد قضایی است.» طبق قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها (مصوب ۱۳۷۴ و اصلاحات ۱۳۸۵)، دستگاه قضا هیچ‌گونه تردیدی در قلع‌وقمع مستحدثات غیرمجاز نخواهد داشت.

این مقام قضایی ضمن هشدار به اشخاص حقیقی و حقوقی که اقدام به ساخت‌وساز غیرقانونی کرده‌اند، توصیه کرد پیش از صدور احکام تخریب و تحمیل خسارات سنگین مالی و مجازات‌های کیفری، از تداوم فعالیت‌های غیرقانونی خودداری کنند.

دعوت از دیده‌بان‌های اجتماعی

دادستانی در پایان از شهروندان و فعالان اجتماعی دعوت کرد تا به‌عنوان دیده‌بان‌های فعال، هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز یا زمین‌خواری را به مراجع قضایی یا ضابطین مربوطه گزارش دهند تا با تقویت نظارت مردمی، زمینه برای «ترک فعل» مدیران به حداقل برسد.

انتهای پیام/ 

آخرین اخبار