مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان مطرح کرد:

پیشرفت ۸۰ درصدی واحدهای نهضت ملی مسکن شهرک پرواز همدان تا پایان شهریور/ افزایش حمایت از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی

گروه استان‌ها -مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان از پیشرفت مناسب پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهرک پرواز خبر داد و گفت: واحدهای متقاضیانی که آورده خود را تکمیل کرده‌اند تا پایان شهریورماه به حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی می‌رسد و همزمان حمایت‌های بلاعوض و تسهیلاتی از مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیز ادامه دارد.
کد خبر: ۱۲۲۵۳۰۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰ 28 June 2026

پیشرفت ۸۰ درصدی واحدهای نهضت ملی مسکن شهرک پرواز همدان تا پایان شهریور/ افزایش حمایت از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی

به گزارش خبرنگار تابناک در استان همدان«مسعود رضایی» مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان، از پیشرفت مناسب پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهرک پرواز همدان خبر داد و اظهارکرد: برای تکمیل ۲ هزار و ۴۹۵ واحد مسکونی در حال ساخت این شهرک، فراخوان تکمیل آورده متقاضیان تا سقف ۸۰۰ میلیون تومان صادر شد که از این تعداد، یک هزار و ۶۰۴ نفر نسبت به تکمیل آورده خود اقدام کردند.

وی افزود: واحدهای متعلق به این متقاضیان تا پایان شهریورماه امسال به حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی خواهد رسید و پس از آن امکان انتخاب واحد برای آنان فراهم می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان با بیان اینکه مهلت قبلی تکمیل آورده به پایان رسیده است، اظهارکرد: برای متقاضیان زون‌های یک و هشت فرصت جدیدی در نظر گرفته شده تا بتوانند آورده خود را به سقف تعیین شده برسانند و در مرحله بعد نیز فراخوان جدیدی برای سایر متقاضیان صادر خواهد شد.

وی با اشاره به حمایت از اقشار کم‌برخوردار گفت: در شهرک پرواز، ۳۲۵ مددجوی کمیته امداد امام خمینی(ره) متقاضی مسکن هستند که تاکنون برای ۱۸۴ نفر از آنان مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت شده و ۱۴۲ نفر دیگر نیز در مراحل بعدی از این حمایت‌ها بهره‌مند خواهند شد.

رضایی افزود: علاوه بر این، ۱۰۰ میلیون تومان کمک دیگر نیز برای این افراد پیش‌بینی شده و همچنین ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار مددجویان کمیته امداد قرار می‌گیرد.

وی  ادامه داد: برای مددجویان سازمان بهزیستی نیز امکان پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان فراهم شده است تا روند خانه‌دار شدن این قشر با سرعت بیشتری دنبال شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان با درخواست از خیران و نیکوکاران برای مشارکت در اجرای طرح مسکن محرومان، گفت: خیرانی که در تأمین مسکن خانواده‌های کم‌برخوردار مشارکت داشته باشند، مطابق قانون از معافیت‌های مالیاتی برخوردار خواهند شد و این اقدام می‌تواند زمینه‌ساز توسعه فرهنگ مشارکت اجتماعی و رفع بخشی از مشکلات مسکن اقشار نیازمند باشد.

در این نشست همچنین تأکید شد همه مدیران باید تلاش کنند در دوران مسئولیت خود اقدامی ماندگار برای خانه‌دار شدن محرومان، مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی انجام دهند، زیرا تأمین سرپناه مناسب برای این اقشار از مهم‌ترین مسئولیت‌های اجتماعی و انسانی مدیران است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار