محکومیت ۸ میلیاردی قاچاقچی آرد در اردبیل

گروه استان‌ها - مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل از محکومیت ۸ میلیاردی قاچاقچی آرد به دلیل فروش خارج از ضوابط تعیینی دولت خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۲۵۱۱
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۷ 14 May 2026

محکومیت ۸ میلیاردی قاچاقچی آرد در اردبیل

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «علی رحیمی‌آذر» مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل اظهار کرد: پرونده ۳۳۶ کیسه آرد سهمیه‌ای خارج از ضوابط تعیینی دولت آرد یارانه‌ای به ارزش چهار میلیارد و ۱۳۲ میلیون ریال در شعبه ششم ویژه قاچاق تعزیرات حکومتی اردبیل رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با بررسی مستندات موجود در پرونده اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط آرد‌های کشف شده به نفع اداره غله و خدمات بازرگانی، متخلف را به پرداخت هشت میلیارد و ۲۶۵ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل بیان کرد: بازرسان سازمان صمت شهر اردبیل گزارش این تخلف را کشف و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار