آماده معرفی ظرفیت‌های جامعه عشایری استان اردبیل هستیم

گروه استان‌ها - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جامعه عشایری استان اردبیل از ظرفیت‌های گسترده‌ای برخوردار است و ما آماده معرفی این ظرفیت‌ها به منظور کمک به اقتصاد عشایر استان هستیم.
کد خبر: ۱۲۲۱۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۰ 03 May 2026

آماده معرفی ظرفیت‌های جامعه عشایری استان اردبیل هستیم

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «جلیل جباری» مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در جلسه بررسی شرایط برگزاری جشنواره کوچ عشایر شاهسون مغان، اظهار کرد: جامعه عشایری استان اردبیل از ظرفیت‌های گسترده‌ای برخوردار است و ما آماده معرفی این ظرفیت‌ها به منظور کمک به اقتصاد عشایر استان هستیم.

وی افزود: بخشی از جاذبه گردشگری استان مربوط به زندگی عشایری است و انتظار داریم شورای عشایر استان توجه ویژه‌ای به این ظرفیت‌ها به ویژه در حوزه میراث معنوی عشایر، صنایع‌دستی آنها و جاذبه‌های زندگی عشایری داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با اشاره به جشنواره کوچ عشایر و قدمت آن در استان اردبیل، تاکید کرد: در سال‌های گذشته این جشنواره به صورت ملی و بین‌المللی برگزار شده و امسال نیز برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده بود، اما با توجه به شرایط خاص کشور تاکنون تصمیمی برای برگزاری گرفته نشده است.

وی ادامه داد: ما آماده ایفای نقش خود در راستای اجرای جشنواره کوچ عشایر و معرفی ظرفیت‌های این جامعه هستیم و معتقدم باید رویکرد و هدف‌گذاری جدیدی به ویژه هم‌راستا با شعار سال در جشنواره کوچ عشایر داشته باشیم.

جباری با اشاره به لزوم هماهنگی بین‌دستگاهی برای برگزاری جشنواره کوچ عشایر، تصریح کرد: عشایر و اهالی جامعه عشایری باید میدان‌دار اصلی برگزاری جشنواره کوچ باشند و هر زمان که برای برگزاری این جشنواره تصمیم‌گیری شود تمام ظرفیت اداره کل میراث‌فرهنگی نیز در کنار سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط در اختیار جشنواره خواهد بود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار