در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد؛

برگزاری اردوی زیارتی عتبات برای خادمان اربعین همدان

گروه استان‌ها _ قائم‌مقام مدیر حوزه علمیه استان همدان، گفت: در راستای تجلیل از خدمات طلاب فعال در مواکب اربعین حسینی، اردوی زیارتی عتبات عالیات با حضور بیش از ۴۰ نفر از خادمان مواکب همدانی برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۲۰۸۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱ 20 October 2025

برگزاری اردوی زیارتی عتبات برای خادمان اربعین همدان

حجت‌الاسلام «سید سعید بطحائیان» قائم‌مقام مدیر حوزه علمیه استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان همدان، اظهار کرد: در راستای تجلیل از تلاش‌ها و خدمات طلاب حاضر در مواکب اربعین حسینی، اردوی زیارتی عتبات عالیات ویژه خادمان مواکب همدان برگزار می‌شود.  

وی با بیان اینکه این اردو شامل طلابی است که در مواکب داخل کشور و همچنین مواکب مستقر در کشور عراق خدمت‌رسانی کرده‌اند، افزود: این برنامه با مشارکت مدیریت حوزه علمیه استان همدان و همکاری بسیج طلاب استان، از روز چهارشنبه سی‌ام مهرماه آغاز و تا جمعه دوم آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.  

قائم‌مقام مدیر حوزه علمیه استان همدان با اشاره به جزئیات این سفر زیارتی خاطرنشان کرد: در این اردو، حدود چهل‌و‌چهار نفر از خادمان مواکب حضور خواهند داشت و از زیارت بارگاه ملکوتی امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در نجف اشرف، حرم مطهر سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین، حضرت قمر بنی‌هاشم و قبور مطهر شهدای کربلا بهره‌مند می‌شوند.  

وی تصریح کرد: این برنامه علاوه بر جنبه معنوی، فرصتی برای تبادل تجربه و هم‌اندیشی میان طلاب فعال در عرصه خدمت‌رسانی به زائران اربعین فراهم می‌کند تا با بررسی عملکرد مواکب در سال جاری، زمینه ارتقای خدمات در برنامه‌های آینده فراهم شود.  

بطحائیان در پایان ابراز امیدواری کرد: برگزاری چنین اردوهایی موجب تقویت ارتباط طلاب با فرهنگ زیارت و خدمت‌رسانی و همچنین افزایش هماهنگی و همدلی در فعالیت‌های جمعی و جهادی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار