مدیرکل امور موزه‌های معاونت میراث‌فرهنگی کشور: موزه های استان همدان جزو بهترین موزه‌های کشور هستند

گروه استان‌ها- مدیرکل امور موزه‌های معاونت میراث‌فرهنگی کشور در بازدید از استان همدان گفت: موزه‌های همدان جزو بهترین موزه‌های کشور بوده و بالاترین امتیازها را در رتبه بندی‌های کشور دارند. 
کد خبر: ۱۲۰۵۱۴۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰ 16 August 2025
به گزارش خبرنگار تابناک از همدان به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان همدان مدیرکل امور موزه‌های معاونت میراث‌فرهنگی کشور در نشست با اعضا شورای فنی اداره‌کل موزه‌های کشور در همدان اظهار کرد: این نشست به‌منظور بررسی جانمایی، طراحی و اجرای سردر و نمای موزه منطقه‌ای غرب کشور در همدان است.
 
خسروی افزود: در این نشست ملاحضات کارشناسان شورای فنی با مجری و پیمانکار پروژه و مدیرکل استان به اشتراک گذاشته شد و امیدواریم قبل از تشکیل جلسه نهایی شورای فنی در تهران اصلاحات لازم انجام شده و تا پایان سال شاهد اتمام پروژه سردر موزه منطقه‌ای غرب کشور در همدان باشم. 
 
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان نیز در این نشست و بازدید با بیان اینکه مخزن موزه‌ای غرب کشور با پیشرفت 98 درصدی درصورت  تامین نیروی انسانی قابل بهره برداری است، افزود: خوشبیختانه سازو کارهای حفاظتی وامنیتی این پروژه باتمام رسیده و آماده انتقال اشیا به این موزه هستیم . 
محسن معصوم علیزاده گفت: امیدواریم در سطح کلان کشوری اختصاص اعتبارات به پروژه های مهم ملی بصورت یکجا بوده و دوره‌ای در سطح کشور انجام شود تا شاهد رشد چشمگیر پیشرفت پروژه باشیم و درصورت اختصاص قطره چکانی اعتبارات قطعا رشدی حاصل نخواهد شد. 
 
علیزاده گفت: امیدواریم در زمان محدود باقی مانده بتوانیم این پروژه را به سرانجام برسانیم.
آخرین اخبار