به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان رضوی به نقل از آستان قدس رضوی، سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان که عصر روز گذشته 23 تیر از نشست سه جانبه با وزرای کشور ایران و عراق از تهران به مشهد سفر کرده بود، در حاشیه زیارت حرم مطهر علی ابن موسی الرضا (ع)، اظهار کرد: دعوتی از طرف امام رضا (ع) صورت گرفت که قطعا بدون این دعوت، امکان تشرف به مشهد مقدس، وجود نداشت.
وزیر کشور پاکستان از تلاشها و خدمات مسئولان آستان قدس رضوی قدردانی کرد و آمادگی پاکستان را برای همکاریهای بیشتر در زمینه ارائه خدمات بهتر به زائران، اعلام کرد.
نقوی در پاسخ به سؤالی پیرامون اربعین حسینی، اظهار کرد: مرزها در حال حاضر بسته است، اما پس از جلسات اخیر با وزرای کشور ایران و عراق، تصمیمات خوبی اتخاذ شده که نتایج آن، بهزودی اعلام خواهد شد.
وی تصریح کرد: امیدوارم این تصمیمات منجر به بازگشایی مرزها برای راهپیمایی اربعین و تسهیل تردد زائران شود.
سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان با رضا خوراکیان مدیر عالی حرم مطهر رضوی، دیدار و گفتوگو کرد.
/ع