به گزارش خبرنگار تابناک استان خراسان رضوی، سید محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان امروز دوشنبه با استقبال غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی احمد معصومی فر رییس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان رضوی و محمدعلی نبیپور معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی وارد مشهد شد.
وزیر کشور پاکستان در سفر ۲ روزه به ایران، در سفر هوایی از شهر لاهور وارد فرودگاه بین المللی مشهد شد و قرار است پس از زیارت بارگاه رضوی عازم تهران و به هیئت نخست وزیر پاکستان در تهران ملحق شود.
سید محسن نقوی در فرودگاه شهید هاشمینژاد با اشاره به پیوندهای عمیق مذهبی میان مردم پاکستان و مشهد مقدس اظهار کرد: مشهد یکی از شهرهایی است که هر ساله هزاران زائر پاکستانی برای زیارت و ادای احترام به حرم مطهر امام رضا (ع) به آن سفر میکنند.
وزیر کشور پاکستان افزود: در دو ۲ ماه آینده شاهد خیل عظیمی از زائران پاکستانی خواهیم بود که به مشهد سفر خواهند کرد و این شهر به طور عملی مملو از زائران پاکستانی خواهد شد.
/س/