رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان:

سال گذشته ۱۴ هزار نفر در ارتباط با موادمخدر در استان همدان دستگیر شدند 

گروه استان‌ها- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان، گفت: سال گذشته سال گذشته ۱۴ هزار نفر در ارتباط با موادمخدر در استان همدان دستگیر و ۵۱ باند فعال منهدم شدند.
کد خبر: ۱۱۹۹۷۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳ 28 April 2025
به گزارش خبرنگار تابناک از استان همدان، سرهنگ عزیزی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سال گذشته  ۶ تن و ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در عملیات‌های استانی و فرااستانی کشف و ضبط شده، افزود: کشفیات مواد مخدر در مقایسه با سال ۱۴۰۲ دو درصد افزایش داشته است.
 
وی اظهارداشت: پارسال ۵۱ باند فعال قاچاق مواد مخدر منهدم شد و حدود ۱۴ هزار نفر در این ارتباط دستگیر شدند و ۲۷۱ دستگاه خودرو متعلق به قاچاقچیان توقیف شده است.
 
 
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان، با اشاره به اینکه اکثر توزیع کنندگان مواد مخدر بیش از ۳۰ سال سن دارند، افزود: در این خصوص درحال جمع‌آوری داده‌ها و ایجاد بانک اطلاعاتی هستیم که در آن آماری همچون رنج سنی، تحصیلات، و سایر مشخصات مصرف کنندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر در استان مشخص خواهد شد.
 
سرهنگ عزیزی، گفت: درخصوص طرح پاکسازی و تشدید برخورد با خرده‌فروش و آرامش در محله ۲۷۶ طرح اجرا شده است.
 
وی افزود: طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر تاثیر بسزایی در کاهش سرقت‌های خورد داشته است، زیرا طبق بررسی‌های به عمل آمده، ۶۰ تا ۷۰ درصد از سرقت‌های خورد توسط معتادان صورت می‌گیرد.
 
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، با بیان اینکه تاکنون کارگاه تولید مواد مخدر در استان شناسایی نشده، خاطرنشان کرد: مردم از طریق شماره تماس ۲۱۸۲۲۱۳۶ که به صورت شبانه روزی فعال است، می‌توانند گزارشات خود در حوزه مواد مخدر را با پلیس در میان بگذارند، و از این طریق تمامی گزارشات توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر بررسی و پیگیری خواهد شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار