آیت الله شعبانی در خطبه‌های عید سعید فطر:

مطالبات مردمی در حوزه‌های مختلف باید از بستر قانونی دنبال شود

گروه استان‌ها- مطالبات مردمی در حوزه‌های مختلف باید از بستر قانونی دنبال شود و اقتدار نیروی انتظامی باید در سطح جامعه حفظ شود.
کد خبر: ۱۱۹۸۲۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹ 31 March 2025
به گزارش خبرنگار تابناک از استان همدان، آیت‌الله شعبانی موثقی، در خطبه‌های عید سعید فطر با بیان اینکه، فلسفه ماه مبارک رمضان، تمرین تقوا است، گفت: در طول سال مانند ماه مبارک رمضان نسبت به حضور پرشور در مساجد و اقامه نماز جماعت اهتمام داشته باشیم و هیات امنای مساجد بستر را برای حضور جوانان مهیا کنند.
 
وی با تاکید بر اینکه، برای تحقق شعار سال، افراد دارای توانایی اقتصادی و تولید، وارد میدان شوند، افزود: این مهم یکی از نشانه‌های جهاد و انقلابی‌گری است، و باید با افراد نفوذی و کسانی که در روند انجام کار اختلال ایجاد می‌کنند، قاطعانه برخورد شود.
 
امام جمعه همدان، همچنین، خاطرنشان کرد: مسئولان نسبت به تسهیل بستر سرمایه‌گذاری و صدور سریع مجوزها اهتمام داشتنه باشند.
 
آیت‌الله شعبانی با بیان اینکه، مکان‌های بلااستفاده ای که در استان وجود دارد، از مسئولان خواست آنها را برای راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی اختصاص دهند.
 
وی اظهارداشت: ایران به دنبال رفع واقعی تحریم‌هاست، اما به هیچ عنوان زیر بار فشار و تهدید مذاکره نخواهد کرد و اجازه تهدید را هم به هیچ فرد و کشوری نخواهد داد.
 
نماینده ولی فقیه در استان، در ادامه در خصوص مطالبات مردم گفت: مطالبات مردمی در حوزه‌های مختلف باید از بستر قانونی دنبال شود و اقتدار نیروی انتظامی باید در سطح جامعه حفظ شود.
 
آیت‌الله شعبانی تأکید کرد: نیازمند سبک جدیدی از نشاط اجتماعی همسو با فرهنگ ایرانی_اسلامی در جامعه هستیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار