کاظمی: بزرگترین مشکل آموزش و پرورش، کوچک‌انگاری آن است

گروه استان‌ها-وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش، اساس یک ملت است و بزرگترین مشکل آموزش و پرورش، کوچک‌انگاری آن است.
کد خبر: ۱۱۹۴۴۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱ 16 January 2025

بزرگترین مشکل آموزش و پرورش، کوچک‌انگاری آن است

 به گزارش خبرنگار تابناک از استان همدان،علیرضا کاظمی، ظهر امروز در شورای آموزش‌وپرورش استان همدان، با بیان اینکه، آموزش و پرورش، اساس یک ملت است و بزرگترین مشکل آموزش و پرورش، کوچک‌انگاری آن است، افزود: توسعه عدالت آموزشی، با استفاده از ظرفیت مردمی و با رویکرد ارتقای کیفیت مدارس دولتی است، همچنین، توانمندسازی معلمان و تحول در روش‌های تدریس، چیدمان کلاس‌ها و به روز کردن تکنولوژی نیز مورد توجه قرار دارد.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ارتقای کیفیت مدارس دولتی و محرومیت‌زدایی از فضای آموزشی در دستور کار است.
 
وزیر کشور نیز در جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان همدان، تأکید کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش‌وپرورش با محوریت نقش خیرین ضرورت دارد و تکریم معلمان باید مورد توجه قرار گیرد. 
 
اسکندر مومنی، افزود: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش آینده را بهتر می‌سازد و با حداقل هزینه، بیشترین بهره‌برداری خواهیم داشت.
 
وی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش و پرورش باید وظایف استانداران، فرمانداران، بخش‌داران و دهیاران و نیز سهم بقیه بخش‌ها مشخص شود، و در احداث هر مکان آموزشی باید یک مسئول و متولی داشته باشد، زیرا با این کار، برنامه طبق زمان‌بندی مشخص به نتیجه می‌رسد.
 
وزیر کشور، وزیر آموزش و پرورش را دارای روحیه جهادی دانست و گفت: این فرصت خوبی است که به صورت ویژه، مسائل آموزش و پرورش را حل و فصل کنیم.
 
 استاندار همدان در جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان، گفت: پس از دستور رئیس جمهور و اعلام رسمی، نهضت توسعه و عدالت در فضای آموزشی و پرورشی کشور، فعالیت خود را در این زمینه آغاز کردیم.
 
حمید ملانوری، اعلام کرد: آموزش و پرورش و نوسازی مدارس، لیست طرح‌ها و پروژه‌های اولویت‌دار را به تفکیک شهرستان‌ها تهیه و ارائه نموده‌اند، و با بررسی وشناسایی تمام امکانات و زیرساخت‌ها در استان همدان، پنج مدرسه کانکسی، ۱۶۳ پروژه نیمه تمام و‌ ۴۸۳ مدرسه ناایمن در استان، وجود دارد.
 
وی، خاطرنشان کرد: با همکاری خیرین، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی، تلاش می‌شود تا با حمایت دولت و وزارت آموزش و پرورش، مشکلات این حوزه در بازه زمانی تعیین‌شده توسط رئیس‌جمهور، مرتفع گردد.
 
شورای آموزش و پرورش، ظهر امروز، با حضور وزیر کشور، وزیر آموزش و پرورش، نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار همدان، نایب‌رئیس اول مجلس و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار، فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.
 
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار