مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: سال گذشته بالغ بر ۲۹۵ پزشک طرف قرارداد با بیمه سلامت استان تقریبا ۴۲۲ هزار نسخه الکترونیک نوشتند.
کد خبر: ۹۶۲۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۵ 08 May 2021
دکتر سعید فرجی با بیان اینکه تا اسفندماه سال گذشته بالغ بر ۲۹۵ پزشک طرف قرارداد با بیمه سلامت استان تقریبا ۴۲۲ هزار نسخه الکترونیک نوشتند اظهار کرد: البته از این تعداد ۹۶ هزار نسخه الکترونیکی کامل و ۳۲۶ هزار نسخه به صورت نیمه الکترونیک (استحقاق سنجی) تجویز شده اند و باتوجه به اینکه جدیداً تعداد پزشکان طرف قرارداد افزایش یافته و همچنین تعرفه ویزیت به صورت الکترونیکی بیشتر از غیرالکترونیکی است انتظار می‌رود که همکاران پزشک بیشتری اقدام به تجویز نسخ الکترونیک به صورت آنلاین نمایند. 

به گزارش تابناک همدان، وی با اشاره به انجام نسخه پیچی الکترونیکی در داروخانه‌های استان گفت: تعداد ۲۶۶ هزار نسخه الکترونیکی توسط ۱۸۴ داروخانه طرف قرارداد بیمه سلامت استان پیچیده شده است که از این تعداد ۷۳ هزار نسخه به صورت کاملاً الکترونیک و ۱۹۳ هزار نسخه به صورت نیمه الکترونیک ثبت شده است. 

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۷۰ آزمایشگاه با لحاظ مراکز دولتی و دانشگاهی نسخ الکترونیک داشتند عنوان کرد: ۵۲ آزمایشگاه مستقل داریم که با جمع مراکز دولتی و دانشگاهی، تعداد آن‌ها به ۷۰ مورد می‌رسد؛ بخشی از آزمایشگاه‌های مراکز دولتی و دانشگاهی اقدام به تبدیل نسخ کاغذی به الکترونیک نموده اند. 

فرجی گفت: آزمایشگاه‌ها نیز ۱۰۸ هزار نسخه الکترونیک را ثبت و ارائه خدمت نموده ا ند که حدود ۹۱ هزار و پانصد مورد به صورت نیمه الکترونیک و ۱۶۵۰۰ مورد آن به صورت کامل الکترونیک انجام شده است. 
وی به ۲۶ مرکز پرتوپزشکی طرف قرارداد با بیمه سلامت اشاره کرد که ثبت نسخ الکترونیک را مورد توجه قرار داده‌اند و خاطرنشان کرد: با احتساب مراکز دولتی و دانشگاهی تعداد این مراکز به ۳۹ مورد می‌رسد که جمعاً ۴۸ هزار نسخه الکترونیک ثبت و ارائه خدمت نموده اند که حدود هفت هزار نسخه الکترونیک و ۴۱ هزار نسخه به صورت نیمه الکترونیک ثبت شده است. 

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه امیدوار بودیم بیش از ۵۰ درصد مراکز دولتی و دانشگاهی امکان نسخه‌نویسی الکترونیک را داشته باشند، اما فعلا این اتفاق نیافتاده است گفت: خواسته ما از پزشکان همکار این است که هر روز تعداد نسخ الکترونیک را بیشتر نمایند تا به اهداف تعریف شده برسیم.
 
 فرجی در پایان خاطر نشان کرد: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری بیمه سلامت به آدرس http//eservices.ihio.gov.ir/esc‏ از خدمات درمانی دریافتی و سوابق بیمه‌ای خود مطلع شوند همچنین هرگونه سوالی در خصوص خدمات بیمه سلامت را از طریق سامانه ۱۶۶۶ مطرح نمایند. ضمناً سامانه مکانیزه رسیدگی و پاسخگویی به شکایات ذینفعان سازمان بیمه سلامت (بیمه شدگان، مراکز تشخیصی درمانی و دفاتر پیشخوان دولت) به آدرس shekayat.ihio.gov.ir از روز چهارشنبه مورخ ۸‏/۲‏/۱۴۰۰ راه اندازی و در دسترس عموم قرار گرفته است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار