مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت همدان گفت: در طول ۶ ماهه نخست امسال نزدیک به ۲۵ هزار بازرسی از مراکز تهیه و تولید اغذیه همدان صورت گرفته که این بازرسی‌ها منجر به تعطیلی ۱۶۲ واحد متخلف و معدوم‌سازی ۱۹ تن موادغذایی غیربهداشتی شده است.
کد خبر: ۶۶۷۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰ 15 October 2018
حسین خالقی‌مجد گفت: در پی بازرسی‌های انجام گرفته از مراکز تهیه و تولید اغذیه ۱۶۲ وحد متخلف به تعطیلی کشیده شد.

به گزارش ایسنا، خالقی‌مجد در تشریح آمار عملکرد ۶ ماهه مرکز بهداشت با بیان اینکه مدت زمان پلمب و تعطیلی ۱۶۲ واحد متخلف از یک تا ۱۰ روز متغییر است، عنوان کرد: مطابق هر بازرسی، برای افراد خاطی اخطار رفع نقص ارسال می‌شود و در صورت عدم توجه به اخطار‌ها اداره مربوطه و یا دستگاه قضایی اقدام به پلمب این مراکز می‌کند.

خالقی‌مجد ادامه داد: مدت‌زمان پلمب‌هایی که توسط مرکز بهداشت صادر می‌شود، یک تا ۱۰ روز است، اما پلمب‌های صادر شده از سوی مقام قضایی بیش از یک هفته به‌طول می‌انجامد.

مسئول بهداشت محیط و حرف‌های مرکز بهداشت همدان با اشاره به روند ادامه‌دار بازرسی‌ها در هر ماه، اظهار کرد: همکاران ما در مرکز بهداشت در هر صنف، به‌صورت ماهانه مشغول بازرسی هستند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار