معاون توانبخشی بهزیستی استان همدان با بیان اینکه امسال فردی پشت نوبت برای کاشت حلزون نداریم، تشریح کرد: سال‌گذشته ۴۰ مورد عمل کاشت حلزون و ۳۰ مورد عمل تعمیرات و امسال ۱۷ مورد عمل کاشت حلزون داشتیم.
کد خبر: ۶۶۱۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۹ 30 September 2018
فریدالدین حجت‌الاسلامی شرایط خرید اقلام ضروری همانند سمعک، ویلچر، دارو‌های ضروری به ویژه داروی بیماران اعصاب و روان و پوشک برای بهزیستی را ضروری دانست.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلامی افزود: این وسایل، جزء وسایلی هستند که باید در اولویت وزارت بهداشت قرار گیرند تا سازمان‌های مربوطه با ارز دولتی این اقلام را خریداری کنند.

وی با اشاره به افزایش قیمت ویلچر برای مددجویان، خاطرنشان کرد: با توجه به وارداتی بودن قطعات ویلچر، قیمت این وسیله تا قبل از گرانی‌ها ۷۵ هزار تومان بوده که با شرایط اقتصادی موجود به یک میلیون تومان افزایش پیداکرده است.

وی در رابطه با کسانی‌که برای کاشت حلزون در اولویت هستند اظهار کرد: تمام تلاش‌ها برای شناسایی سریع و بهبود کودکان زیر ۶ سال است تا هنگام ورود به مدرسه مشکلی نداشته‌باشند.

وی در تشریح کاشت حلزون و بهبود کودکان زیر ۶ سال گفت: ۹۵ درصد عمل‌های کاشت حلزون و کمک سازمان به کودکان زیر ۶ سال است به طوریکه پس از عمل برای کودکان زیر ۳ سال، این افراد تا سن ۶ سالگی به مراکز گفتاری معرفی می‌شوند تا بتوانند بدون هیچ‌گونه معلولیت و مشکلی در مدارس عادی شروع به تحصیل کنند.

معاون توانبخشی بهزیستی استان همدان با اشاره به هزینه کاشت حلزون گفت: ۶ میلیون تومان هزینه کاشت حلزون است و سازمان بهزیستی با توجه به شرایط مالی خانواده موظف به پرداخت ۳ تا ۶ میلیون هزینه کاشت حلزون است.

وی با بیان اینکه تا کنون این عمل افزایش قیمتی نداشته است، عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی موجود، امکان افزایش هزینه کاشت حلزون وجود دارد.

حجت‌الاسلامی در ادامه عنوان کرد: قیمت خریداری سمعک در زمان قبل از ایجاد شرایط کنونی اقتصادی ۱.۵ میلیون تومان بوده که با توجه به شرایط کنونی این مبلغ به ۸ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار