معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استان همدان گفت: جشنواره گردشگری و غذا و هنر ایرانی در همه استان‌های کشور برگزار شد و استان همدان نیز جزء آخرین استان‌هایی است که این جشنواره را برگزار می‌کند.
کد خبر: ۶۵۰۱۸۵
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱ 02 September 2018

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استان همدان گفت: جشنواره گردشگری و غذا و هنر ایرانی در همه استان‌های کشور برگزار شد و استان همدان نیز جزء آخرین استان‌هایی است که این جشنواره را برگزار می‌کند.

به گزارش تابناک همدان، علی خاکسار افزود: تفاوتی که جشنواره غذا امسال با سال‌های گذشته دارد این است که در دوسال گذشته این جشنواره به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شد و استان‌هایی همجوار که قرابت بیشتری باهم داشتند در قالب یک گروه باهم برگزار می‌کردند، ولی امسال به صورت انفرادی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه قرار است در فصل پاییز جشنواره ملی غذا در تهران و یا یکی از استان‌ها برگزار شود، خاطر نشان ساخت: امیدواریم که این برنامه انجام شود، چون دوسال است که جز برنامه‌ها بوده، ولی متاسفانه اتفاق نیفتاده است.

خاکسار با اشاره به اینکه در سال جاری رویداد ملی همدان ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های آسیایی داشتیم، افزود: زمان برگزاری این جشنواره را برای اواخر شهریور برنامه ریزی کرده بودیم که با توجه به نزدیک بودن ماه محرم توانستیم زود‌تر ازموعد مقرر به مدت یک روز برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: فراخوان این جشنواره به صورت اینترنتی بود و همچنین پوستر و بنر‌هایی هم در مکان ها‌ی مختلف شهر نصب و خوشبختانه استقبال خوبی داشتیم که بیش از ۳۵ نفر در این جشنواره از همدان و شهرستان‌های مختلف استان شرکت کرده اند.

خاکسار خاطر نشان ساخت: داوری این مسابقه را یک داور ملی و دو داور استانی به عهده دارند، که شرکت کنندگان در چهار بخش غذا، پیش غذا، دسر و دم نوش باهم به رقابت می‌پردازند.

در حاشیه برگزاری جشنواره غذا یکی از شرکت کنندگان گفت:خوشبختانه در این جشنواره، آشپز‌های توانمندی حضور دارند و رقابت تنگاتنگی ایجاد شده است.

مولود منصوری که خود یکی از زنان کار آفرین برتر استان است، افزود: چندین بار در جشنواره‌های غذا شرکت و در مسابقات مختلف رتبه کسب کرده ام.
 
جشنواره غذا در همدان برگزار و برترین‌ها معرفی شدند/ افزایش سهم زنان در کار آفرینی
وی با بیان اینکه زنان هم می‌توانند در جامعه توانمند‌های خود را به منصه ظهور برسانند و سهم به سزایی در کار آفرینی داشته باشند، خاطر نشان ساخت: در زمینه هنری دارای جواز کسب بافت فرش، خیاطی و بافندگی هستم، مدرک کار آفرینی از استانداری و مجوز شرکت غذایی کد بانوی الوند و جوازکسب فست فود و همچنین مجوز تولید مربا وترشی جات را از جهاد کشاورزی دارم.

منصوری خاطر نشان ساخت: بنابراین اگر فردی بخواهد کار آفرینی داشته باشد می‌تواند با کمی همت و پشتکار موفق باشد.
 
 جشنواره غذا در همدان برگزار و برترین‌ها معرفی شدند/ افزایش سهم زنان در کار آفرینی
 
لازم به ذکر است که در پایان این جشنواره برترین‌ها انتخاب و معرفی شدند که نفرات برتر، خانم‌ها صفدری منش، قنبریان، و  حاتمی، به ترتیب نفرات اول تا سوم  را به خود اختصاص دادند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار