گردان با تأکید بر اینکه یکی از دغدغه‌های استاندار این بود که سرمایه‌گذاری دو صندوق مهم کشور شامل تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشور را به استان بیاوریم، تصریح کرد: خوشبختانه این دغدغه در استان مرتفع شده و شرکت آتیه صبا از صندوق بازنشستگی کشور بیش از ۹۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده و ۲۸۰ نفر اشتغالزایی داشته که در ۳ ماهه اخیر ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد همچنین شرکت شستا هم در حال اخذ زمین است که تولید منیزیم از دولومیت را انجام خواهد داد.
کد خبر: ۵۷۴۱۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۴ 04 March 2018
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صعنتی استان همدان با اشاره به وجود ۸۵۰ واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان همدان گفت: امسال ۵۰ واحد در شهرک‌های صنعتی استان با بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری رسیده است.

به‌گزارش ایسنا،کیوان گردان یکشنبه ۱۳ اسفند در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به شعار امسال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» سعی کردیم اقدامات مهمی در سطح استان انجام شود به‌طوریکه تلاش شد سرمایه‌گذاران قوی جذب استان شوند.

وی با اشاره به اینکه در جذب سرمایه‌گذار خارجی تلاش‌های زیادی صورت گرفته است، تصریح کرد: در کشور منابع محدودی برای توسعه زیرساخت‌های اقتصادی داریم و درآمد کشور مشخص است بنابراین یکی از منابع مهم سرمایه‌هایی است که از خارج از کشور وارد می‌شود.

گردان افزود: استان همدان در سال‌های کذشته در سرمایه‌گذاری خارجی توفیقی نداشته و تنها ۲ طرح با سرمایه‌گذاری خارجی تا ابتدای سال ۹۲ انجام گرفته بود، اما امروز با تلاشی که تمام ارکان اقتصادی استان انجام داد، شاهد هستیم در چند نقطه استان سرمایه‌گذاران خارجی کار انجام دادند.

وی با اشاره به اینکه یک طرح سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک صنعتی تویسرکان ۲ در دست اقدام است، اظهار کرد: در منطقه ویژه جهان‌آباد که سال‌هاست با مشکل تأمین برق مواجه بود و با توجه به کمبود اعتبارات یکی از دغدغه‌های ما بود، امروز خوشبختانه با سرمایه‌گذار ایتالیایی در حال مذاکره هستیم تا در این منطقه یک مجموعه بزرگ ۹۰ مگاواتی را در حوزه نیروگاه خورشیدی احداث کند که چند مزیت دارد.

گردان با تأکید بر اینکه یکی از دغدغه‌های استاندار این بود که سرمایه‌گذاری دو صندوق مهم کشور شامل تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشور را به استان بیاوریم، تصریح کرد: خوشبختانه این دغدغه در استان مرتفع شده و شرکت آتیه صبا از صندوق بازنشستگی کشور بیش از ۹۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده و ۲۸۰ نفر اشتغالزایی داشته که در ۳ ماهه اخیر ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد همچنین شرکت شستا هم در حال اخذ زمین است که تولید منیزیم از دولومیت را انجام خواهد داد.

زنجیره فولاد در استان همدان تکمیل شده است

وی با اشاره به اینکه پروژه تولید کاغذ از کربنات کلسیم نیز در استان همدان پروژه نوینی است، یادآور شد: امسال طرح فرآوری آندالوزیت در دهه فجر در ملایر به افتتاح رسید در حالیکه سال‌ها دغدغه بر این بود که از این معادن استفاده و بهره‌برداری شود که خوشبختانه این اتفاق افتاد و یکی از پتانسیل‌هایی که در استان مغفول مانده بود، به چرخه تولید رسید.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه زنجیره فولاد در استان همدان تکمیل شده است، تصریح کرد: راه‌اندازی زنجیره ابتدایی فولاد تا تولید گندله از سنگ‌آهن و ۳ طرح فولادی بزرگ همدان را به استانی ممتاز در تأمین زنجیره فولاد تبدیل کرده است.

گردان ادامه داد: در استان همدان ۱۰۰ مگاوات برق در صنعت استان آماده شد و برای ۲ طرح فروسیلیس ملایر نزدیک به ۵۰ درصد توان الکتریکی ایجاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان اظهار کرد: از اتفاقات خوبی که طی یکسال گذشته به وقوع پیوست این بود که ناحیه صنعتی فرسفج که به فراموشی سپرده شده بود، امروز به قطب دارویی کشور تبدیل شده است و ۳ واحد تولید بزرگ دارویی در این ناحیه مستقر شدند و درنظر داریم این ناحیه را توسعه دهیم.

وی با اشاره به کم‌آبی موجود در شهرستان کبودراهنگ، گفت: یکی از سیاست‌هایی که اجرا کردیم استفاده از پساب‌ها بوده که براساس استاندارد‌های محیط زیستی صورت گیرد که در شهرک صنعتی ویان پروژه‌ای برای استحصال از پساب اجرا شده و اردیبهشت‌ماه به اتمام خواهد رسید و برای خط اتصال پساب از نیروگاه به این شهرک در حال مذاکره هستیم.

شهرک صنعتی بنک‌داران همدان در اواسط سال آینده افتتاح می‎شود

وی با اشاره به اینکه در شیرین‌سو چند سرمایه‌گذار خارجی را برای ایجاد نیروگاه خورشیدی معرفی کردیم، افزود: همچنین شهرک بوعلی ۲ شهرک بنک‌داران در مرحله نازک‌کاری است و کار به طور جدی دنبال می‌شود و در اواسط سال آینده به افتتاح می‌رسد و ۸۰ قطعه زمین برای صنف لوازم‌خانگی اختصاص داده شده که بعد از ایام نوروز عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

گردان درباره منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد فامنین، تأکید کرد: ۲۷۰۰ هکتار عرصه صنعتی در استان وجود دارد که ۱۱۰۰ هکتار آن در منطقه ویژه جهان‌آباد است به طوریکه ساخت هر مجموعه عظیمی نیاز به اعتبارات بالایی دارد و یکی از مشکلات اصلی این موضوع است.

وی اظهار کرد: در استان همدان در حوزه توان الکتریکی زیرساخت‌ها به خوبی انجام نشده البته در جهان‌آباد به علت اینکه شبکه‌های موجود توان الکترکی برای تأمین انرژی نداشت، اما کار در این منطقه متوقف نیست و راه دسترسی، زیرساخت‌ها و خیابان‌کشی ایجاد شده است و عملا کار در جهان‌آباد در حال انجام است.

گردان با اشاره به اینکه در گذشته کار‌های نیم‌بندی در حوزه خوشه‌های صنعتی در استان انجام شده بود، بیان کرد: امسال ۴۲ خوشه صنعتی در استان همدان شناسایی کردیم.

در استان همدان ۳ خوشه امسال آغاز به‌کار کرده است

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان ۳ خوشه امسال آغاز به‌کار کرده است، افزود: خوشه مبل و منبت تویسرکان و نهاوند و خوشه کشمش ملایر امسال آغاز به‌کار کرده است.

وی یادآور شد: از سال‌های گذشته تا ابتدای سال ۹۲، ۴۰۰ دوره آموزشی برگزار کرده بود، اما از سال ۹۲ به بعد به شدت دوره‌ها افزایش یافت و در محل واحد آموزشی انجام گرفت به طوریکه طی ۳ سال گذشته ۴۰۰ دوره آموزشی با ۱۱ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی و خارج از این شهرک‌ها برگزار شده همچنین شرکت شهرک‌ها ۹۰ دوره آموزشی را با ۳۹۰۰ نفر در سال ۹۶ به اتمام رساند.

گردان درباره مسائل و مشکلات پتروشیمی ابن‌سینا نیز گفت: پتروشیمی ابن‌سینا در بحث تسهیلات مشکلاتی داشت که توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در حال پیگیری است.

جای نگرانی در زمینه تعطیلی واحد‌های صنعتی وجود ندارد

وی با اشاره به واحد‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل در استان همدان، گفت: بخشی از واحد‌های تولیدی تمایلی ندارند کار خود را ادامه دهند و بخشی که دچار مشکلاتی از جمله تسهیلات، مالیاتی و بدهی‌های معوق هستند، کارشان پیگیری می‌شود ضمن اینکه بیش از ۹۲ درصد صنایع ایران، صنایع کوچک هستند که برخی عمر آن‌ها تا ۵ سال است و تعطیل شدن واحد‌ها و تبدیل آن به مجموعه جدید موضوعی طبیعی در دنیاست.

گردان با تأکید بر اینکه برخی از واحد‌ها به صورت مقطعی تعطیل می‌شوند و در آمار واحد‌های تعطیل به شمار نمی‌روند، ادامه داد: واحد‌هایی هستند که پروانه بهره‌برداری آن ابطال شده است و از طرفی بخشی از واحد‌ها به صورت فصلی فعالیت دارند که در زمره واحد‌های تعطیل صنعتی به شمار نمی‌رود.

وی با بیان اینکه جای نگرانی در زمینه تعطیلی واحد‌های صنعتی وجود ندارد، تصریح کرد: یکی از آسیب‌هایی که به واحد‌های تولیدی وارد شد به علت رکود بازار مسکن بوده و نیمه‌تعطیل بودن‌ها به علت عدم تحرک صنعت ساختمان بوده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان اظهار کرد: ۸۵۰ واحد از ۳ دستگاه مختلف مجوز گرفتند و اینک در شهرک‌های صنعتی استان همدان مستقر هستند.

تابع تصمیم محیط زیست در زمینه شهرک صنعتی بهاران هستیم

گردان درباره آلودگی‌های زیست‌محیطی واحد‌های صنعتی شهرک بهاران، اظهار کرد: در مرحله استقرار و پروانه بهره‌برداری، نظارت بر عهده حفاظت محیط زیست است و به این سازمان گفته شده اگر واحد‌های تولید تخلفاتی دارند برخورد صورت گیرد چرا که معتقدیم هم باید صنعت ایجاد شود هم اینکه مقتضیات محیط زیست رعایت شود بنابراین هر تصمیمی که محیط زیست برای این شهرک بگیرد، تابع آن خواهیم بود.

وی با بیان اینکه بانک‌ها تا ناچار نشوند به سمت تملک واحد‌های تولیدی نمی‌روند، افزود: در سالجاری تعداد واحد‌هایی که به تملک بانک‌ها درآمدند، ۴ واحد تولیدی بیشتر نبوده است.

گردان با اشاره به اینکه در مجموع ۱۳ هزار و ۹۰۰ اشتغال در ۸۵۰ واحد صنعتی استان همدان ایجاد شده است، تصریح کرد: امسال ۲۴ میلیارد تومان در بحث زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی استان از جمله ساخت مخزن ۲۰۰۰ مترمکعبی ناحیه جوکار، سیستم استحصال آب از پساب شهرک ویان، تأمین برق فرسفج، تأمین ۳ مگاوات برق برای شهرک بهاران، ۴۵ مگاوات برق برای شهرک صنعتی جوکار، آسفالت شهرک‌های صنعتی، شبکه گاز برای توسعه شهرک صنعتی رزن و ملایر ۲ و طرح تقویت ایستگاه شهرک صنعتی لالجین هزینه شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار