کد خبر: ۵۷۲۰۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳ 27 February 2018
فرانسه یکی از زیباترین کشور‌های اروپای غربی و یکی از اعضای پیمان شینگن است که به دلیل برخورداری از جاذبه‌های هنری، طبیعی و... یکی از اصلی‌ترین مقصد‌های گردشگران محسوب می‌شود. 

سفارت فرانسه و اخذ ویزای این کشور
فرانسه از سال ۱۹۹۷ میلادی به عضویت پیمان شینگن در آمده و از این رو، کلیه گردشگرانی که قصد سفر به این کشور را دارند ملزم به دریافت ویزای شینگن پیش از سفر هستند. البته گفتنی است موناکو با وجود اینکه در خاک فرانسه - ناحیه جنوب این کشور - قرار دارد، از قانون ویزای شینگن مستثنی است.

ویزای فرانسه
چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟
در سال‌های اخیر کشور فرانسه، همانند دیگر کشور‌های حوزه شینگن ویزا‌های توریستی خود را به‌صورت ویزا‌های بلند مدت و کوتاه مدت به متقاضیان ورود به خاک کشور فرانسه ارائه می‌دهد. برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی (به استثنای کودکان زیر ۱۲ سال) الزامی است و مصاحبه انجام می‌شود. البته به جز ویزای توریستی این کشور بر اساس هدف سفر انواع مختلفی از ویزا‌ها را مشخص کرده است.

ویزای شینگن توریستی
ویزای تجاری
ویزای پزشکی
ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران
ویزای مقامات رسمی
ویزای تحصیلی
ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی
ویزای ترانزیت فرودگاهی
ویزای کودکان (به منظور سهولت رفت و آمد کودکان زیر سنت قانونی که یکی از والدین آن‌ها در کشور دیگری ساکن است)
ویزای نخبگان
مراحل درخواست ویزا
چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توان از بخش روادید سفارت فرانسه یا از طریق وب‌سایت سفارت تهیه کرد. اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هرکدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر شود.

پس از تکمیل مدارک نوبت به دریافت زمان مصاحبه می‌رسد. در تاریخ مشخص شده متقاضی باید نسخه چاپ شده صفحه مورد نظر را به همراه سایر مدارک به همراه داشته باشد.

نکته: اخذ ویزای توریستی کشور فرانسه با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی باید کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت؛ زیرا برخی افراد با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی فرانسه
چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟
۱) فرم درخواست روادید (دانلود رایگان): فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود (لیست مترجمان مورد تائید سفارت فرانسه در ایران). 

۲) دو قطعه عکس رنگی: دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید 

۳) اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی: اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده و دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد. 

۴) کپی روادید شینگن قبلی: فتوکپی کلیه روادید‌های شینگن که تاکنون دریافت کرده‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهر‌های ورود و خروج.

۵) شناسنامه: اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها

۶) اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

الف) کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی، مفاصا حساب مالیاتی

ب) برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.

ج) مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۶ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی.

د) بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه گذشته.

ه) برای کودکان و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

و) واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه‌ها به اندازه ۱۲۰ یورو در روز را ارائه دهد) 

ز) بلیط رفت و برگشت

ک) بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰،۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند. (دارنده روادید کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفر‌های بعدی بر عهده خود اوست).

ل) نامه‌ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.
چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟
نکته:
۱) در برخی موارد مانند ویزای شینگن توریستی، ویزای تجاری، ویزای فرهنگی و مقام‌های رسمی از متقاضی درخواست می‌شود تا برگه دعوتنامه را نیز به همراه سایر مدارک ارائه کند.

۲) مطابق اطلاعیه جدید سفارت فرانسه، از تاریخ ۱۸ جولای سال ۲۰۱۷ جمع‌آوری پرونده‌های تقاضای ویزای فرانسه، اطلاعات بیومتریک و تعیین وقت از طریق کارگزار سفارت انجام می‌شود. این پیشخوان ویزا مورد تائید سفارت فرانسه بوده و توسط شخص سفیر افتتاح شده است.

هزینه و زمان اخذ ویزای توریستی فرانسه
چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟
بررسی اولیه مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد، ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت درخواست متقاضی مشخص می‌شود.

هزینه صدور ویزا بر اساس گروه‌های سنی متغیر است:

کودکان صفر تا ۶ سال: رایگان
کودکان ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو

البته مبلغ ۲۵ یورو به ازای هر نفر برای بررسی مدارک نیز دریافت می‌شود.

 سفارت فرانسه در تهران

نشانی: خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ۶۶-۶۴
تلفن: ۶۴۰۹۴۰۰۰ ۔ ۰۲۱
نمابر: ۳-۶۴۰۹۴۰۹۲

وب‌سایت سفارت: www.ambafrance-ir.org
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار