جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری توسط سازمان میراث فرهنگی و معاونت گردشگری استان همدان با حضور چهار استان غرب کشور با محوریت غذاهای محلی، برگزاری مسابقه آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرایی و محل‌های عرضه غذای برتر، نمایشگاه آیینی غذا، نمایشگاه صنایع‌دستی به میزبانی همدان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۴۷۳۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۲ 05 August 2017
جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری توسط سازمان میراث فرهنگی و معاونت گردشگری استان همدان با حضور چهار استان غرب کشور با محوریت غذاهای محلی، برگزاری مسابقه آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرایی و محل‌های عرضه غذای برتر، نمایشگاه آیینی غذا، نمایشگاه صنایع‌دستی به میزبانی همدان برگزار می‌شود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استان همدان در گفتگو با تابناک همدان گفت: این جشنواره از ۱۸ تا ۲۰ مردادماه به میزبانی همدان در محل سازمان واقع در باغ نظری از ساعت ۱۸ الی ۲۲ شب با حضور علاقه‌مندان برگزار می‌شود.

علی خاکسار بابیان اینکه این جشنواره دومین جشنواره در غرب کشور است، افزود: جشنواره باهدف معرفی برندها و فرهنگ‌سازی استفاده از غذاهای سنتی به علت غنی بودن ارزش غذایی، ایجاد فرصت بروز و ظهور استعدادهای طبخ غذا و ارتقای رفاه و توسعه در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار در استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جشنواره در دو بخش نمایشگاهی و مسابقه‌ای برگزار می‌شود بیان کرد: این جشنواره در سه بخش مسابقه بهترین غذا، بهترین محل عرضه و بهترین آشپز برگزار می‌شود که در این بخش سه نمونه پیش‌غذا، سه نمونه دسر و سه  نوع نوشیدنی توسط داوران انتخاب خواهد شد.

خاکسار یادآور شد: در این جشنواره شرکت‌کنندگان از۴ استان همدان، ایلام، کرمانشاه و کردستان بایکدیگر به رقابت می‌پردازند که در بخش نمایشگاهی جشنواره ۴۰غرفه پیش‌بینی‌شده که بخشی ازغرفه‌ها برای ارائه برنامه‌های آیینی و بخشی نیز برای نشست‌های تخصصی و علمی در نظر گرفته‌شده است.

وی تصریح کرد: تقویت بنیان‌های فرهنگی مناطق مختلف، تدوین استانداردهای خوراک، تأکید بر فرآیند ثبت غذا به‌عنوان یکی از جاذبه‌های فرهنگی کشور و از عوامل تأثیرگذار توسعه صنعت گردشگری است و تمرکز بر تنوع غذاهای ایرانی، احصاء، حفظ و احیای غذاهای محلی و نیز بررسی پیش‌نیازهای موردنیاز برای سرو این غذاها در رستوران‌ها و مراکز اقامتی اهداف مهم جشنواره‌های منطقه‌ای «سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری» محسوب می‌شوند.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استان همدان  با اشاره به‌عنوان نام‌گذاری این دوره ازجشنواره خاطرنشان ساخت: «سفره ایرانی ـ فرهنگ گردشگری» عنوان این دوره از جشنواره نام‌گذاری شده و با توجه به اینکه هر منطقه از کشور آداب و رسوم و شیوه پخت متفاوتی دارند شرکت‌کنندگان در این جشنواره با آداب‌ورسوم و غذاهای مختلف مناطق غرب کشور آشنا می‌شوند.

خاکسار از دیگر اهداف این جشنواره را برند سازی غذاهای ایرانی، استانداردسازی واحدهای پذیرایی و رستوران‌ها در ارائه خوراک ملی و برند سازی، معرفی و احیای خوراک‌های بومی مهجور و استفاده از آنها در گردشگری، کشف طعم‌های جدید و احیای سنت‌های آشپزی ملی و بومی غرب کشور دانست و گفت: در این جشنواره از داورهای مطرح کشوری و محلی استفاده‌شده است.


منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار