کد خبر: ۴۴۳۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۱ 17 June 2017

جک ما، بنیانگذار شرکت تجارت الکترونیک چینی علی‌بابا می گوید که تا سال ۲۰۳۶ شرکت او بیش از پنجمین اقتصاد بزرگ جهان می ارزد. در حال حاضر ارزش علی بابا از نظر اقتصادی بیشتر از برخی از کشورها جهان، از جمله سوئد، لهستان، نروژ، و اتریش است.

جک ما، بنیانگذار شرکت تجارت الکترونیک چینی علی‌بابا می گوید که تا سال ۲۰۳۶ شرکت او بیش از پنجمین اقتصاد بزرگ جهان می ارزد. در حال حاضر ارزش علی بابا از نظر اقتصادی بیشتر از برخی از کشورها جهان، از جمله سوئد، لهستان، نروژ، و اتریش است.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از Russia Today، جک ما به سرمایه گذاران شرکت گفته است که «اگر شرکتی بتواند به دو میلیارد مصرف کننده خدمات ارائه کند، یعنی به یک سوم کل جمعیت جهان خدمات ارائه کرده است. اگر شرکتی بتواند 100 میلیون شغل ایجاد کند، این احتمالا بزرگتر از کاری ست که بسیاری از دولت ها می توانند انجام دهند. اگر شرکتی بتواند از 10 میلیون کسب و کار سودآور حمایت کند، در این صورت به آن اقتصاد می گویند.»

علی بابا در اقتصاد از عربستان و ترکیه جلو می زند

علی بابا در اقتصاد از عربستان و ترکیه جلو می زند

علی بابا می خواهد که تا سال ۲۰۲۰ با به دست آوردن ۱ تریلیون دلار، ۱۶ یا ۱۷ امین اقتصاد بزرگ دنیا شود که بزرگتر از ترکیه یا عربستان است.

به گفته ما، در سال ۲۰۳۶، علی بابا ممکن است که به ۵ امین قتصاد بزرگ دنیا تبدیل شود و پشت سر ایالات متحده، چین، اتحادیه اروپا، و ژاپن قرار بگیرد. وی افزود که این کمپانی تا آن زمان ۱۰۰ میلیون شغل ایجاد کرده است.

در سال مالی منتهی به ۳۱ مارچ، در بازار چین، علی بابا حدود ۴۵۰ میلیون خریدار سالانه فعال داشته است.

چندی پیش جک ما، با پیشی گرفتن از نجیب زاده چینی، وانگ جیانلین، ثروتمند ترین مرد چین لقب گرفت. بر اساس برآوردهای شرکت رسانه ای فوربس(Forbes)، ثروت میلیاردر چینی"ما" به ارزش 30.9 میلیارد دلار می باشد، در حالی که ثروت وانگ که به طور عمده از املاک، مستغلات و صنعت سرگرمی به دست می آید، در حدود 30.7 میلیارد دلار محاسبه شده است. ثروت "ما" با افزایش سود دهی و قیمت سهام شرکت علی بابا، حدود 33 درصد افزایش یافته است.

سال 2014، عرضه اولیه سهام شرکت علی بابا در بازار نیویورک رکوردهای جدیدی را ثبت کرد. این شرکت با بالا بردن ارائه سهام عمومی جهانی در حدود 25 میلیارد دلار و دست یابی به 230 میلیارد دلار ارزش بازار، اولین شرکتی است که به این ارقام دست یافته است. روز سه شنبه، هر سهم این شرکت در بازار بورس، 121.4 دلار مبادله شد.

افزایش سهام این شرکت تجارت الکترونیک چینی، به نفع گروه سافت بانک(SoftBank Group) و یاهو نیز بوده است، زیرا این دو شرکت هرکدام به ترتیب مالک 32 و 15 درصد از سهام علی بابا می باشند.

دو سال پیش میلیاردر چینی، وانگ جیانلین با گذر از جک ما که در آن سال  1.4 میلیارد دلار ریزش درآمدی را تجربه کرده بود، به عنوان ثروتمندترین مرد چین لقب گرفت.

درگیری گذشته این شرکت(علی بابا) با دولت چین و تنظیم کننده شرکت های بزرگ در زمینه فروش کالاهای تقلبی نیز نگرانی های سرمایه گذاران را برانگیخت. سال 2016 نیز، جیانلین به عنوان ثروتمندترین مرد چین باقی ماند.

درآمد علی بابا با 55 درصد افزایش به 5 میلیارد دلار رسید که این میزان حتی بیشتر از درآمد ترکیبی آمازون و eBay بوده است.این شرکت با ثبت یک رکور خارق العاده توانست تنها در 7 دقیقه آغازین جشنواره فروش آنلاین، 1.5 میلیارد دلار فروش کند.

معلم سابق زبان انگلیسی، شرکت علی بابا را 16 سال پیش تاسیس کرد. در حال حاضر این شرکت، بزرگترین پلت فرم تجارت الکترونیک در جهان و با سرمایه 246.12 میلیارد دلار می باشد.

این شرکت به تازگی اعلام کرده است که قصد دارد با تنوع بخشیدن به زمینه کسب و کار خود، وارد بازار دیجیتال شود. شرکت علی بابا تصمیم دارد با سرمایه گذاری 145 میلیون دلاری، وارد بازار توزیع بازی های تلفن همراه شود.

سال گذشته، جک ما با ارائه یک برنامه بلند پروازانه ادعا کرد که می خواهد طی دو دهه آینده، 100 میلیون شغل ایجاد کند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار