مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از تولید 252 تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.
به گزارش ایسنا، هوشنگ کرمی اظهار کرد: یک واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 10 هزار قطعه در شهرستان بهار فعال است که طی 2 دوره در سال گذشته 252 تن گوشت بوقلمون تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
وی ادامه داد: این شهرستان با تولید و تأمین 60 درصد گوشت بوقلمون استان، رتبه اول این صنعت دامداری را به خود اختصاص داده است.
کرمی با بیان اینکه سرانه مصرف بوقلمون در کشور 400 گرم است، تصریح کرد: لازم است سرانه مصرف این ماده پروتئینی به علت دارا بودن چربی کم، ویتامینهای گروه ب، روی، آهن و پتاسیم افزایش یابد.