مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان: پس از آزاد سازی سهام عدالت در پایان شهریورماه سال 96 این سهم قابل عرضه در بورس می شود.
کد خبر: ۳۹۴۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۰ 15 March 2017
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با ذکر جزئیات سهام عدالت بیان کرد: هم اینک فرایند پرداخت مابه تفاوت سهام در حال انجام بوده و سود سهام از شهریوماه سال آینده پرداخت می شود.

به گزارش ایرنا؛ ناصر محمودی در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس مصوب شورای اصل 44 قانون اساسی طرح سهام عدالت باید در 10 سال عملیاتی می شد که این طرح از سال 85 آغاز شد.

وی افزود: بر این مبنا شرکت هایی که در سهام عدالت آورده داشتند سود آنها در طرح سهام عدالت سرمایه گذاری و به ارزش اسمی و ریالی تبدیل شد.

وی یادآوری کرد: برگه های 10 میلیون ریالی سهم که در 18 مرحله بین شهروندان توزیع شد باید از محل سود شرکت هایی که در سهام عدالت سرمایه گذاری کردند تحقق می یافت.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان اظهارکرد: هر برگ سهام که در 18 مرحله توزیع شده حدود پنج میلیون و 300 هزار ریال ارزش گذاری شده است.

محمودی بیان کرد: دولت یازدهم بر اساس وعده و قولی که به مردم داده بود که بر مدار و محور قانون حرکت کند طرح آزاد سازی سهام عدالت را آغاز کرد.

وی اضافه کرد: مرحله نخست آزاد سازی سهام عدالت با صدور صورت حساب آغاز شده که در این راستا برای حمایت از 2 دهک پائین جامعه که زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند تخفیف 50 درصدی لحاظ شد.

وی گفت: ارزش سهام این 2 دهک جامعه بدون پرداخت مابه تفاوت به 10 میلیون ریال ارتقا یافت که ارزش واقعی آن برای سال آینده به 20 میلیون ریال می رسد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان افزود: پس از آزاد سازی سهام عدالت در پایان شهریورماه سال 96 این سهم قابل عرضه در بورس می شود.

محمودی یادآوری کرد: 17 اسفندماه سالجاری با رونمایی از سامانه سهام عدالت صدور صورتحساب آغاز و وارد مرحله اجرایی و شفاهی شد.

به گزارش ایرنا وی بیان کرد: با آغاز این فرایند 2 دهک پائین جامعه باید اقدام به پرینت صورتحساب و نگهداری آن در نزد خود کنند.

این مسئول اظهارکرد: مابقی مراحل ثبت نام به گونه ای است که با مراجعه با این سامانه و وارد کردن کد ملی صورت حساب و مبلغ ارزش سهام عدالت خود را می توان رویت کرد.

وی افزود: مابه تفاوتی که در پایین برگه سهام عدالت ذکر شده بین چهارمیلیون و 700 هزار تا پنج میلیون و 300 هزار ریال متفاوت بوده که شهروندان در صورت تمایل می توانند این مبلغ را واریز کرده تا سهام آنها به 10 میلیون ریال برسد.

وی با تاکید بر اینکه واریز این مبلغ اجباری نبوده و اختیاری است اضافه کرد: در طول سال 95 و 96 یکبار می توان با ورود به سامانه مبلغ را واریز کرد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان اظهارکرد: بنابراین متقاضیان پیش از ورود به سامانه باید مطالعه کافی را داشته باشند تا هنگام ورود به سامانه سهام عدالت تصمیم نهایی را بگیرند.

محمودی افزود: امکان ورود به سامانه سهام عدالت تا پایان سال بر مبنای رقم آخر کدملی برای همه شهروندان فراهم شده است همچنین از ابتدای سال 96 تا پایان شهریورماه نیز این سایت برای افرادی که مراجعه نکرده اند فعال است.

وی اضافه کرد: امتیازی برای افرادی که در سال 95 وارد سامانه شده و اقدام به پرداخت مابه تفاوت می کنند در نظر گرفته شده است.

این مسئول اضافه کرد: در صورت پرداخت مابه تفاوت تا پایان سالجاری، سودی که از پایان شهریورماه سال آینده محاسبه و واریز می شود بر مبنای 10 میلیون ریال سهام محاسبه می شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان بیان کرد: چنانچه در سال 96 وارد سامانه شده و مابه تفاوت را پرداخت کنند سود سهام بر اساس رقم پرینت اولیه پرداخت می شود.

محمودی یادآوری کرد: برای پرداخت سود سهام باید شرکت های سرمایه گذاری سود حاصله را اعلام کنند که تاکنون رقم واقعی میزان سود مشخص نشده و در پایان شهریور این رقم اعلام می شود.

وی اظهارکرد: با این وجود طبق ابلاغ رییس سازمان خصوصی سازی چنانچه سهام یک فرد 10 میلیون ریال باشد در پایان شهریور ماه بین یک میلیون و 500 تا 2 میلیون ریال سود دریافت می کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان افزود: اگر کسی مابه تفاوت را پرداخت نکند سود سهام وی به 50 درصد کاهش یافته و بین 750 تا 100 میلیون ریال سود دریافت می کند.

محمودی در خصوص تاثیر پرداخت مابه تفاوت اینگونه توضیح داد که اگر فردی چهارمیلیون و 700 هزار ریال مابه تفاوت را تا پایان امسال پرداخت کند ارزش سهام وی در سال آینده به 9 میلیون و 400 هزار ریال افزایش می یابد.

وی اضافه کرد: اگر کسی این مابه تفاوت را پرداخت کرده باشد ارزش ریالی سهام عدالت وی 20 میلیون ریال در بورس قابل واگذاری است.

** نامنویسی یک میلیون و 500 هزار همدانی برای دریافت سهام عدالت

وی یادآوری کرد: سهام عدالت 18 مرحله فراخوان داشته است که 49 میلیون 226 هزار و 193 نفر در دولت نهم و دهم و هفت میلیون نفر در دولت تدبیر و امید برای دریافت سهام عدالت ثبت نام کردند.

وی بیان کرد: از بین بیش از 49 میلیون نفر که برای دریافت سهام عدالت نامنویسی کرده اند وضعیت 2 میلیون نفر نامشخص است چون این افراد هنگام نامنویسی به خوبی توجیه و راهنمایی نشده و برگه آنها ثبت و مهر نشده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: مشمولان معرفی شده مراحل 18 گانه در استان همدان یک میلیون و 506 هزار و 121 نفر هستند که یک میلیون و 362 هزار و 624 نفر دریافت سهامشان قطعی شده است.

** 200 هزار نفر در همدان بلاتکلیف هستند

محمودی تصریح کرد: 2 میلیون نفر در کشور و حدود 200 هزار نفر از اهالی این استان برای قطعی کردن سهام خود اقدامی نکرده و بلاتکلیف است.

وی افزود: اگر سازمان خصوصی سازی برای تکلیف این طیف از افراد را مشخص کند اقدامات مورد نیاز برای رفع مشکل آنها انجام می شود.

وی گفت: هم اینک اطلاعات دقیقی درباره افرادی که ثبت نام خود را قطعی نکرده و بلاتکلیف هستند وجود ندارد بنابراین متقاضیان باید با ورود به سامانه و وارد کردن کد ملی وضعیت نامنویسی برای دریافت سهام عدالت خود را رویت کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان بیان کرد: سازمانهای بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی و اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مقرر شده دستگاه های متناظر شهرستانی را فعال کنند تا افراد زیر پوشش به واحدهای مربوطه مراجعه کنند.

محمودی افزود: همچنین شرکت تعاونی های سهام عدالت و اداره تعاونی رفاه و تعاون پاسخگوی ارباب رجوع در شهرستانها هستند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار