معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان همدان گفت: در یک سال گذشته ۲۵ میلیون دلار صادرات صنایع دستی در همدان ثبت شده است و صنایع دستی همدان از جمله چرم، مبل و منبت، مرواربافی به کشور‌های آذربایجان، ترکیه و ارمنستان صادر می‌شود و کشور عراق نیز از بازار‌های مهم ما در حوزه سفال سرامیک است.
کد خبر: ۱۱۰۸۳۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷ 02 June 2023

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان همدان گفت: در یک سال گذشته ۲۵ میلیون دلار صادرات صنایع دستی در همدان ثبت شده است.

به گزارش تابناک همدان، محمد‌رضا خلجی افزود: صنایع دستی همدان از جمله چرم، مبل و منبت، مرواربافی به کشور‌های آذربایجان، ترکیه و ارمنستان صادر می‌شود و کشور عراق نیز از بازار‌های مهم ما در حوزه سفال سرامیک است.

وی با بیان اینکه استان همدان سال گذشته در بیش از ۱۶ نمایشگاه حضور داشته است، بیان کرد: استان همدان سال گذشته با ۲۴۲ هنرمند در ۱۶ نمایشگاه صنایع دستی حضور داشته و امسال نیز در تاریخ ۱۴ تا ۱۸ تیزماه قرار است همدان میزبان هنرمندان کشور در هفدهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی باشد.

معاون صنایع دستی استان همدان درباره پرداخت تسهیلات در این بخش نیز تأکید کرد: در سال گذشته در بخش مشاغل خانگی ۱۰ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان تسهیلات به ۲۵۰ طرح پرداخت شده است.

خلجی درباره تسهیلات روستایی نیز گفت: در حمایت از مشاغل و صنایع دستی روستایی به ۹۲۵ طرح تسهیلات ۱۶ میلیارد و ۴۵۸ میلیون تومانی پرداخت شده است.

وی افزود: در راستای حمایت از مشاغل در حوزه صنایع دستی ۶۵۰ میلیارد ریال با ثبت نام تسهیلات از محل تبصره، بیش از ۴۲ هزار ۱۸ پرونده تکمیل شده است که در صورت ابلاغ اعتبار به بانک‌های عامل معرفی خواهند شد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان همدان با بیان اینکه ایجاد ابزار‌های صنایع‌دستی، تولید صنایع‌دستی باکیفیت و احیای هنر‌های نیاکان ما وظیفه حوزه صنایع دستی  است، افزود: در همین استا ۱۵ رشته از جمله برندسازی، تولید محصول، فروش، بسته بندی و طراحی، گالری، تبلیغات و آسیب‌های فروش و موازین آن برای ۴۰۵ نفر ساعت در یک ساله گذشته توسط معاونت صنایع دستی استان برنامه آموزشی انجام شده است.

خلجی با بیان اینکه بیشترین کارگاه‌های صنایع دستی در لالجین، ملایر و تویسرکان فعال است، افزود: ظرفیت‌های زیادی در حوزه سفال در لالجین، شهر جهانی مبل ومنبت ملایر، و بخش عمده‌ای از جمعیت، لالجین، ملایر، تویسرکان، در رشته‌های مختلف صنایع دستی استان همدان وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به اینکه در حوزه صنایع دستی حمایت از کارآفرینان در اولویت قرار دارد، گفت: باید زمینه عرضه و فروش محصولات کارآفرینان حوزه صنایع‌دستی فراهم شود، زیرا بدون فروش محصولات، کارآفرین این حوزه تبدیل به یک بدهکار بانکی می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار